Vi söker nu två stycken nya medarbetare till vår verksamhet, en platschef och en säljande receptionist. Skicka in din ansökan idag med CV och personligt brev.

 

Nacka Dojo är en av Sveriges största och mest framgångsrika kampsportsklubbar och vi firar 40 år under 2022. Vi bedriver vår verksamhet i vår fantastiska dojo på 1200 kvm som ligger på Skuru Skolväg 2 i Nacka. Vi söker nu ny personal då Anneli som arbetat hos oss i 10 år kommer att gå vidare till nya utmaningar och Isabell kommer att få en ny tjänst hos oss med fullt fokus på kommunikation och sociala medier.

Platschef sökes

(Tjänsten är tillsatt)

Vi söker nu en platschef till vår verksamhet. Som platschef på Nacka Dojo har du två fokusområden – kundservice och ledarskap. Vi söker dig som kan fungera som en spindel i nätet i vårat hus mellan personal och medlemmar. Du kommer i samarbete med vår sportchef ansvara för att leverera förstklassig träning inom kampsport och träning samt att vara med och genomföra de läger och tävlingar som vi arrangerar varje år.

Du kommer arbeta med administration av vår verksamhet via klassiska receptionsuppgifter som att svara i telefon och hantera mail. Bakom receptionen bemöter du våra medlemmar och jobbar aktivt och proaktivt med att utveckla dojon via kundservice och ledarskap.

Vad söker vi hos dig?

✅ 18 år eller äldre
✅ Erfarenhet från arbetslivet
✅ Tidigare erfarenhet som platschef eller motsvarande
✅ Ansvarstagande och driven

Att arbeta som platschef innebär att ansvara för den dagliga driften av klubben, coacha våra medarbetare och värna om medlemmarnas trivsel. Du kommer ha en en operativ ledarroll där du ser till att vårat hus fungerar med allt från dialog med vår städfirma till underhåll av utrustning. Du har ansvar för schemaläggningen av personalen samt ser till så att våra pass kan genomföras enligt schema i samarbete med vårat instruktörsteam allt för att leverera exceptionell kundservice för våra medlemmar

Du är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Dina sociala egenskaper skapar en positiv stämning runt omkring dig och du sätter alltid ”laget före jaget”.

Egenskaper som säljande, servicemedveten, inspirerande, motiverande och en stor prestigelöshet är viktiga. Du brinner för träning och har alltid ambitionen att göra saker bättre.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av yrket som platschef på en träningsanläggning eller som jobbat med liknande uppgifter inom ett annat yrke med liknande förutsättningar.

Du pratar flytande svenska i tal och skrift.

Maila din ansökan med referenser från tidigare anställningar samt ett personligt brev till info@nackadojo.com och ange ”Ansökan om jobbet som platschef” i ämnesraden.

Vi kommer kontakta de som blir aktuella för en intervju. Vi försöker svara alla sökanden, har du dock inte hört från oss på två veckor så har du tyvärr inte gått vidare.

Tjänsten är på 75% och tillsätts den 28 mars.

Säljande receptionist sökes

Vi söker efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist.

Att vara säljande receptionist på Nacka Dojo

Arbetet som säljande receptionist innebär att du kommer varva ditt arbete mellan att sköta vår reception via klassiska arbetsuppgifter som att öppna och stänga verksamheten samt svara i telefon, hantera mail och kassan. Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel och de tider som du inte arbetar bakom disken kommer du att lägga på att ringa och maila samt boka och genomföra möten med de som visar intresse för vår verksamhet.

Vi strävar efter att ge alla våra medlemmar en makalös träningsupplevelse och här har du en viktig roll, våra medlemmarna skall bemötas trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

Vad söker vi hos dig?

✅ 18 år eller äldre
✅ Tidigare erfarenhet från receptionstjänst
✅ Tidigare erfarenhet från att ha arbetat med sälj

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och ev helger letar vi efter dig som känner dig bekväm med kundservice och försäljning. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor.

Du pratar flytande svenska i tal och skrift.

Maila din ansökan med referenser från tidigare anställningar samt ett personligt brev till info@nackadojo.com och ange ”Ansökan om jobbet som säljande receptionist” i ämnesraden.

Vi kommer kontakta de som blir aktuella för en intervju. Vi försöker svara alla sökanden, har du dock inte hört från oss på två veckor så har du tyvärr inte gått vidare.

Tjänsten är på 75% och tillsätts den 28 mars.