WE ARE BACK!
30-31 oktober så kan vi äntligen arrangera NORDIC igen! Det blir den 16:e upplagan och efter tävlingsuppehållet (p.g.a. Corona) är vi mer taggade än någonsin!
NORDIC BJJ OPEN – Lördag den 30 oktober
Under lördagen kan du tävla i Jiu Jitsu i klasserna Adult, Master, Juveniles och öppna klasser.
Adult 18+ år
Master 30+ år
Juveniles 16-17 år
Öppen viktklass för adult och master
NORDIC JU JUTSU CUP – Söndag den 31 oktober
Under söndagen kan du tävla i Sport JJ och Jiu Jitsu i klassen Kids (4-15 år).
Observera att barn som ska tävla i BJJ anmäler sig till NORDIC BJJ OPEN & barn som ska tävla i SJJ anmäler sig till NORDIC JU JUTSU CUP. Båda sporterna tävlar på söndagen. Det är självklart ok att anmäla sig och tävla i båda sporterna.

CREW

Innan och under tävlingen behöver vi hjälp av er föräldrar och medlemmar för att kunna genomföra tävlingen på bästa sätt! Som idrottsförening är vi beroende av er hjälp och ideella krafter.

Här nedan ser du några exempel på arbetsuppgifter. Vissa uppgifter kräver att du har datorvana men våra system är smidiga och lätta att lära sig. Vi ser till så att du får information om varje uppgift innan tävlingen så att du vet vad du ska göra.

Bära mattor: Ska göras på fredagen innan tävlingen samt på söndagen efter tävlingen. Här behövs starka överkroppar, ett glatt humör och att du orkar kriga på i c.a 2-3h!

Entrévärd: Du står i entrén till tävlingshallen och tar emot våra besökare/publik som ska betala entréavgift. Vi har Zettle som är ett smidigt och enkelt kassasystem så du behöver inte vara snabb på huvudräkning ;).

Scorekeeper: Här sitter man i sekretariatet och för in domarens poäng i en dator. Här anordnar vi utbildningar för dom som vill öva innan tävlingen. Du får även tillgång till en demoversion av systemet så du kan öva hemma i lugn och ro. Du behöver inte kunna alla regler i sporten men du behöver kunna förstå när domaren ger poäng, fördelar eller vill pausa/stoppa tiden.

Invägning och dräktkontroll: Du väger in dom tävlande och registrerar dom med dator som hjälpmedel. Dräktkontrollanten kontrollerar dräkten så att dom uppfyller det reglemente som finns.

Runner: Som runner ska du leda dom tävlande till rätt matta. Du har en iPad som hjälpmedel att ta fram namn på dom tävlande. På lördagen är det vuxna och ungdomar som ska tävla och på söndagen är det barn som tävlar.

Prisutdelning: Du delar ut medaljer och fotograferar dom tävlande på prispallen. Du får tillgång till en dator för att hålla koll på vilka som ska få medaljer.

Parkeringsvakt & städ: På morgonen dirigerar du våra besökande så att dom parkerar på bästa sätt. Under dagen har du ansvar för att det ser rent och snyggt ut överallt. Sop- och pantkorgar ska tömmas och toapapper och tvål ska fyllas på. Du hjälper även värden med ansvar över sovsalen.

Värd: Som värd har du ett övergripande ansvar över crew så att dom får in sina pauser och så att dom vet vart dom ska vara. Du ansvarar också för nyckeln till sovsalen för våra besökare som nyttjar den.