Nu släpper vi 15st platser till Stor och Liten-gruppen!

Från 1/12 har du möjlighet att anmäla dig och ditt barn för träning i Stor och Liten! 15 platser finns tillgängliga och det är först till kvarn som gäller. Stor & Liten-gruppen är Jiu-Jitsu träning för barn (ca 5-8 år) tillsammans med sin förälder eller annan vuxen. Du kan läsa mer om vad Stor & Liten-träningen innebär genom att klicka här!

Inför VT -21 kommer vi att testköra ett nytt upplägg för denna gruppen. När du nu anmäler ditt barn så anmäler du intresse för kommande termin (i detta fallet VT -21). Får man inte en plats denna gång så hamnar man inte i någon kö utan man är välkommen att lämna en ny anmälan när vi släpper platser nästa gång. Du som redan har en plats i Stor & Liten behöver inte anmäla dig igen.

För att anmäla ditt barn till gruppen går man in på hemsidan och fyller i en intresseanmälan och skickar in (intresseanmälan). Du fyller i ditt barns personuppgifter och den vuxnes kontaktuppgifter. Har du fler barn som du önskar ska gå i gruppen behöver du göra en anmälan för varje barn. Du behöver inte göra någon anmälan för den vuxne som ska träna tillsammans med barnet. OBS: Anmälan är inte en garanti att man har fått en plats. Vi kommer skicka ut en kallelse via mail om ni fått en plats. Det är därför viktigt att ni anger en korrekt mailadress vid anmälan. Ibland kan våra mail hamna i skräpposten så vi ber er att hålla utkik även där.

Vi kommer inte kunna öppna upp köerna för Knatte JJ, Sport JJ och Jiu-Jitsu (6-11 år) eller Thai JR 12-14 år i nuläget.

Stor & Liten: Förra årets diplomtagare som tränat 1 termin hos oss!