Idag torsdagen den 29 oktober gick Folkhälsomyndigheten ut med nya striktare restriktioner för bl.a. Stockholms län. Det innebär att vi kommer stänga vårt gym och all träning för vuxna medlemmar från och med imorgon fredagen den 30 oktober och tills vidare. Barn och ungdomsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt för personer födda 2005 eller senare (Stor & liten, Knatte, Barn & ungdomsgrupper).

Vi följer Folkhälsomyndighetens information och kommer att uppdatera er alla via vår hemsida löpande. Klubbens styrelsen kommer att sammanträda inom kort och efter det mötet kommer vi att gå ut med mer information om hur vi kommer kunna bedriva verksamheten framöver.

Vi är självklart ledsna över att inte kunna träna som vanligt men är fast beslutna att fortsätta ta vårt ansvar i denna unika situation och hoppas att du förstår läget vi befinner oss i. Vi hoppas som tidigare på ditt fortsatta stöd som hjälpte oss i våras då vi också fick anpassa schemat.

Sedan tidigare hade vi meddelat att vi har stängt på lördag pga Alla Helgona Helgen, vi kommer nu att hålla stängt även på söndag och återkommer om öppettider och rutiner från och med måndag.

Klicka här för att läsa mer om restriktionerna på folkhälsomyndighetens hemsida.