Måndag den 4 maj öppnade vi upp dojon för egen träning och det har varit fantastiskt att se många av er i huset igen. Styrelsen har sedan dess sammanträtt online för att diskutera den kommande tiden och hur vi på ett så säkert sätt som möjligt kan komma tillbaka till någon form av ”normal” situation.

Detta är vår tidslinje och ”exit” strategi:

  • Fredag den 13 Mars- Stängde all verksamhet
  • Måndag den 16 Mars – Startade med utomhusträning
  • Måndag den 4 maj – Öppnade dojon för egen träning igen
  • Måndag den 1 juni – Corona Challenge, träna kampsport i grupper om max 4 personer

Vi vill inget hellre än att komma tillbaka till ”som det var förr” och är försiktigt positiva till att vi inom en snar framtid kan erbjuda dig vårt hela träningsschema igen. Vi är väldigt tacksamma för allas fortsatta stöd under den här tuffa tiden, utan det stödet finns det kanske ingen dojo att komma tillbaka till. Vi avser ta nästa steg i vägen tillbaka till gruppträning den 1 juni och har jobbat fram ett upplägg som vi kallar för ”Corona Challenge” där vi kommer kunna erbjuda dig som vill träna kampsport en möjlighet att i en mindre och stängd grupp träna kampsport igen.

När det gäller träningen för våra Stor & Liten grupper och våra barn & ungdomsgrupper så är det våran utomhusträning som gäller fram till den 1 juni och sen tar vi sommarlov från den typen av träning. Vi utgår från att vi är tillbaka på vårt vanliga schema i samband med terminsstarten den 17 augusti.

Sommarlägret är planerat till vecka 32 (6-9 Augusti) och vi arbetar för att det skall kunna arrangeras ”som vanligt”. Instruktörskurser i jiu-jitsu finns även för dig som är 15 år eller äldre. Läs mer på dynamixsummercamp

Corona Challenge är vårt koncept för att komma tillbaka till gruppträning igen. Vi tillåter stängda grupper/kluster av våra medlemmar att träna tillsammans.

Vi använder oss av Smoothcomps multistage brackets för att dela in de som vill träna kampsport i grupper om max 4 deltagare där man endast får träna med dessa personer under tre veckor.

Det förutsätter dock att alla följer våra regler till punkt och pricka.

Du som vill utnyttja denna möjlighet bör redan nu börja prata ihop dig med de andra tre som kan ingå i din grupp.

Sedan följer ni alla dessa steg:

  1. Logga in med ditt Smoothcomp konto på följande event: https://smoothcomp.com/en/event/3856
  2. Om du inte har något Smoothcomp konto så skapar du ett nytt via Smoothcomp.com
  3. Gör en anmälan till Corona Challenge och skriv noga in de andra personerna i din grupp och de träningstider ni önskar (minimum för en grupp är tre personer, max 4)
  4. Anmälan är öppen från och med Måndag den 11 Maj till Onsdag den 27:e Maj 23:59.
  5. Grupperna och tiderna presenteras på nackadojo.com och på Smoothcomp under fredagen den 29:e.

Vi förbehåller oss rätten att ändra detta upplägg omgående om det visar sig att samhällsutvecklingen inte tillåter detta eller om vi av någon annan anledning bedömer att det inte fungerar.

🗓 SCHEMA:

Corona Challenge #1: Mån 1 Juni- Sön 21 juni

Anmälan öppnar: Måndag den 11 Maj klockan 08.00

Anmälan stänger: Onsdag den 27 Maj klockan 23.59

Efter den första omgången utvärderar vi och startar en ny 3 veckors period.

 

🎥 LIVE STREAM:

Vi kommer att livestreama och kommentera vissa av träningarna via vår YouTube kanal och/eller Facebook kanal så du kan följa dina träningskompisar när de kör.

 

⚖️ INVÄGNING/CORONA CHAMPIONS:

Om du vill kan gruppen starta sin tre veckorsperiod med en invägning och tävla om fina priser! Målet kan vara att gå upp eller ned i vikt under denna treveckorsperiod.

Den grupp som gjort den största genomsnittliga förändringen tillsammans (plus eller minus på vågen) vinner varsin t-shirt, mössa eller keps + varsin acai och utses till Corona Champions.

📕 REGLER:

Följande regler gäller för att vara med i Corona Challenge.

  • Du anmäler dig med ditt Smoothcomp konto och skriver i fältet för kommentarer vilka tre andra personer som du har kommit överens om att träna med och vilka dagar och tider ni önskar. Det är upp till dig att hitta din egen grupp med personer du litar på. Du kan söka efter träningskompisar i vår facebook grupp Tjena Kompis.
  • Ofullständiga anmälningar prioriteras lägre så se till att verkligen avtala med de som du vill träna med om tider etc.
  • Ni kan önska träningstider med start på heltimmar under våra utökade öppettider från 1 juni och under sommaren.
  • Mån-Tors: 08.00-21.00, Fre: 08.00-16.00, Lör & Sön, 09.00-16.00
  • Efter att anmälningarna har kommit in så delar vi in alla i grupper här på Smoothcomp och meddelar vilka fasta tider som gruppen har fått.
  • Vi kan inte garantera att gruppen får alla de tider ni önskar via anmälan. Om ni får en tid tilldelad som ni inte kan ta så får ni antingen avstå ett pass eller kontakta oss för att se om det finns alternativ.
  • Du kommer ENDAST få träna med de personerna i den här poolen under 3 veckors tid.
  • Om detta missbrukas och man tränar med någon annan så blir hela gruppen diskvalificerad och blir av med sina tider.
  • Om någon i poolen blir sjuk så sätts alla i karantän i tre veckor och får inte träna. Nuvarande regler som vi tidigare gått ut med kring att du måste vara fullt frisk för att träna gäller fortfarande och du har anmälningsplikt att meddela dina träningskompisar om du blivit sjuk.
  • Alla våra kampsportsmedlemmar kan vara med i Corona Challenge (MMA, Thai, Jiu-Jitsu, Sport JJ). Även du som tränar i våra barn & ungdomsgrupper (det år man fyller 9 eller mer).
  • Efter tre veckor ser vi över upplägget, meddelar vinnarna i invägningstävlingen och gör om i grupperna om så önskas.
  • Gruppen får vara på mattan i max 60 minuter.
  • 10 av dessa 60 min skall bestå av att desinficera mattan där ni har tränat.
  • Gruppen får max 3 st bokningar för sin pool per vecka.
  • Vi kommer max tillåta 5 st, 4 pools grupper per matta/per timme samtidigt (20 personer).

Vi hoppas att detta upplägg skall bli lyckat och ser fram emot att se er på mattan. Vi förbehåller oss rätten att avbryta detta utan varsel om det visar sig att samhällsutvecklingen för Corona pandemin är negativ eller om vi av någon annan anledning känner att upplägget inte fungerar på ett säkert sätt.

Med varma hälsningar

Nacka Dojos Styrelse
Personalen i receptionen