Helgen den 16-17 november arrangerar Stenungsund KA Swedish Open BJJ och som tidigare år så arrangerar vi en gemensam bussresa för alla barn & ungdomar som vill tävla och åka buss tillsammans. Anmäl dig via denna nyhet.

Swedish Open BJJ är en fantastik BJJ tävling i Stenungsund som ligger en bit utanför Göteborg. Tävlingen pågår i två dagar med vuxna på lördagen och barn & ungdomar (+öppna klasser för de vuxna) på söndagen. Nacka Dojo står för kostnaden för en gemensam buss som åker mot Stenungsund på lördagen klockan 10.00.

Barn, ungdomar och vuxna från 6 år och uppåt kan vara med och tävla!

Ett glatt gäng som tävlade under Swedish Open 2018!

Boende:
Dom flesta bokar hotell på Scandic i Backadal och det är även dit bussen anländer till på lördagen. Ange koden D359122124 när du bokar för att ta del av Budo & Kampsportsförbundets rabatt på Scandics hotell.

Middag:
Vill man vara med på den gemensamma middagen som anordnas på lördag kvällen så kontaktar man Daniel Roos daniel(at)lakeville.se. Denna middag är valfri att delta på och man får stå för kostnaden själv.

Klädsel:
– Alla som tävlar för klubben behöver ha en patch fastsydd på dräkten med Nacka Dojo och Dynamix.
– Vi ser helst att alla även har vår klubboverall och t-shirt.

Du kan köpa dessa artiklar i vår shop i receptionen.

Anmäl dig via detta formulär, barn & ungdomar måste ha minst en förälder som åker med och ansvarar för sitt barn
(eller om en förälder åker med för flera barn). Bussen är nu full! (Uppdaterad 7/11)

Anmäl dig senast

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Anmälan till tävlingen sker via Smoothcomp. Alla som skall tävla behöver ha ett personligt konto (skapat i den tävlandens namn).

1. Gå till Smoothcomp och logga in på ditt konto eller skapa ett nytt om du inte har ett.

2. Surfa till Swedish Open och klicka på ”register to event”

3. Välj din viktklass, åldersklass och bälte. OBS! Väg dig noga på våra vågar i omklädningsrummen och välj en viktklass som du vet att du klarar. Du kan inte byta på viktklass på tävlingen och riskerar att bli diskad.

4. När du vid anmälan kommer till betalningen så trycker du ”complete registration later”. Nacka Dojo står för anmälningsavgiften om du har anmält dig innan den 7 nov 23.59. Alla anmälningar efter det datumet får du betala själv.