Det blev en lyckad helg för klubben och vi hade fighters på tre olika tävlingar runtom i Sverige och även i London. I London tävlade Bernardo Sastre i London Fall International Open. Bernardo hade ingen tävlande i sin viktklass så han fick gå upp till -88,3kg där han fick en motståndare. Trots en tuff viktskillnad lyckades Bernardo vinna på poäng. Stort grattis Bernardo!

I MMA hade vi två utav våra fighters som hade fått match under Shoot Challenge 34 som arrangeras utav Nexus i Stockholm. Där lyckades både Samir Basheer (Klass-B) och Mamadilyev Mashrab (Klass-A) vinna sina matcher via domarbeslut. Samir vann nu sin fjärde raka match i Klass-B!  Grymt kämpat och stort grattis båda två! Milad Omari och Alex Nsundi var på plats för att coacha.

Samir och Mashrab efter sina matcher

Milad lindar Samirs händer inför matchen

I Göteborg hade vi Theo Lindqvist, Isabell Anderberg och Signe Fredricson som skulle tävla. Tyvärr blev det förlust för Theo och Signe i sina matcher.  Theo som hade fått dispans för den här tävlingen att ställa upp i Juvenile kämpade på riktigt bra mot sin äldre motståndare. Isabell vann sina två matcher och tog därmed guld i sin viktklass (blå, -64kg). Grattis! Ralf var också på plats som huvuddomare.

 

F.v Signe, Ralf, Isabell