Nordic Open Grappling #4 arrangeras lördag den 3 november! 

Välkomna tillbaka till den fjärde upplagan av vår omtyckta Grapplingtävling! Som vanligt har vi plats för 100 fighters så se till att anmäla er i god tid för att garantera din plats i tävlingen. NOG är en submission only tävling i round robin-format, där alla möter alla i samma pool och garanterar minst tre matcher. Prispengar till snabbaste submission.

För att vara med och tävla anmäler du dig på Smoothcomp. Normal registrering är öppen mellan 22 aug- 28 okt och sen registrering är öppen 29 – 30 okt. Är du som vill vara med och tävla under 18 år? Kontakta Signe på nograppling@hotmail.com.

Under tävlingsdagen är ordinarie BJJ-pass inställt och båda mattorna är upptagna hela dagen. Gymmet på nedre våningen går bra att nyttja under våra ordinarie öppettider kl: 10-14.

Vi är även i behov av fler funktionärer som kan hjälpa till under tävlingen, ingen tidigare erfarenhet krävs. Främst att sitta i sekretariatet och någon som är intresserad/kunnig på foto/film. Tiderna för dagen är ca: 9.30-15/16 och vi bjuder på fika och lunch. Kontakta Signe på nograppling@hotmail.com eller prata med oss i receptionen om du är intresserad av att hjälpa till!