Nu finns schemat som gäller från Måndag den 20 augusti att ladda ned på denna sida. Läs mer om nyheterna!

Vi presenterar höstsäsongens schema och det är bättre än någonsin!

Här presenterar vi nyheterna.

Måndagar:
Vårt nyblivna svartbälte Erik Tehler kommer att instruera Sport JJ på måndagar 18.30-20.00. Erik är grundligt skolad i ju-jutsu på SKIFT och har många års Sport ju-jutsu erfarenhet där han båda har tävlat framgångsrikt och instruerat. Erik kommer att hjälpa alla som vill utveckla sin Sport JJ träning samt hjälpa till att förbereda våra VM uttagna fighters inför VM i Malmö i November. Mia Widgren kommer också att instruera på Måndagarna under hösten och förbereda våra VM fighters.

Tisdagar:
Vår huvudtränare Ricard Carneborn kommer numera att instruera jiu-jitsu (med gi) tillsammans med svartbältet Henrik Rauge på tisdagar 18.30-20.00. Passet är för både nybörjare och fortsättare. På matta 2 kommer det att vara ett pass jiu-jitsu no-gi för nybörjare och fortsättare som leds av svartbältet Michael Alpäng samt någon av våra no-gi instruktörer.

Onsdagar:
Judo!
Vi kommer nu att erbjuda ett pass Judo i veckan, onsdagar 18.30-20.00. Träningen leds av svartbältet Charles Haddad som har tävlat framgångsrikt i Judo samt instruerat i många år för sin judoklubb IK Södra (Ann Löf som tränare). Vårt självförsvarspass tar en paus och vi slipar på en fortsättning till våren med en ny struktur.

Torsdagar:
18.30-20.00, jiu-jitsu tillsammans allihopa!
Vi slår ihop både gi och no-gi träningen till ett pass och alla som tränar grappling kör tillsammans på detta pass som leds av svartbältet och trippla svenska mästaren i Submission Wrestling, Ralf Carneborn.

Söndagar:
Yogan byter tid och ligger nu klockan 12.00 (efter thaiboxningen så de också kan vara med). Jiu-Jitsu passet med Ralf utgår och vi hänvisar till lördagens pass med Johan och Rade. Samarbetet med Nexus och vår öppna matta för klubbarna i Stockholmsområdet kommer att fortsätta på söndagarna. Mera information och specifika datum kommer framöver.

Övrigt:
– Passen som tidigare hette Brazilian Jiu-Jitsu heter nu kort och gott jiu-jitsu. Vi gör skillnad på pass med eller utan gi (gi är namnet för den dräkt man har på sig). No-Gi är således jiu-jitsu utan dräkt och träningsutrusning är shorts och rashguard.
Box är namnet på våra pass med boxning och sparkar (tisdag 11.00 med Simon Sköld, Ons 18.45 med Niklas och Jakob). BoxCross är passet på söndagarna med Danne Brink och Patrik Lederman varannan vecka och det passet är ett Boxpass blandat med fysbana med viss utrustning.

Vårt schema uppdateras dynamiskt (om vi gör ändringar eller lägger till pass) på denna sida, här kan du även ladda ned schemat.