Under lördagen den 28:e april arrangerade vi tredje upplagan av Nordic Open Grappling och det blev återigen väldigt lyckat! Vi hade ett gäng fighters från klubben som var med och tävlade och alla som deltog bjöd på riktigt fina matcher.

Tre av dem lyckades ta medalj, Eva-My tog ett guld efter tre matcher, Jannicke krigade hem ett silver i sin No-Gi debut och JP ett brons efter ett gäng tuffa matcher. Vi fick beröm för en bra arrangerad tävling och den goda stämningen på klubben.

Vår sportchef Ricard var på plats en stund under tävlingen och hann se några av våra fighters matcher, ”Liam visade tekniker och rörelseglädje utöver det vanliga, Alex var tuff och beslutsam. Det var jättekul att se vilken härlig sammanhållning våra fighters har. Dom var duktiga på att heja på varandra och gjorde riktigt bra matcher”

Ricard fyller även i det vi och många andra upplevde under dagen, ” Det var riktigt härlig stämning i lokalerna. Som sportchef är det extra kul att se att vår klubb har kapacitet till att kunna arrangera tävlingar som NOG. Huset andades kampsport” 

TACK till Isabell, Ralf, Micke, Liam, Lotta, Jenny, William, Jannicke, Greta, Paul, Kai, Thomas med flera som bidrog och hjälpte till under dagen.

En extra eloge till Signe som jobbar flitigt med att den här tävlingen ska bli av!