Tisdag den 6 mars genomfördes vårt årsmöte och det var ett välbesökt möte med flertalet ungdomar på plats vilket glädjer oss. Läs mer om vad mötet beslutade om.

Årsmötet är medlemmarnas möte och i vår förening har du rösträtt från det år du fyller 15 år.

Till detta möte hade styrelsen lagt ett förslag om en 8% höjning av avgifterna då det var 5 år sedan vi senast höjde och med ökade kostnader i samhället och i vår verksamhet behöver vi justera våra avgifter en aning. Som exempel kommer du som tidigare betalat 369 kr för ett guldkort nu att betala 399 kr. Styrelsen föreslog även att årsmötet skulle införa ett avgift på 100 kr per termin för de som väljer att träna mer än en idrott på barn & ungdomssidan. Detta för att underlätta administrationen av de som vill träna fler idrotter. Samtliga förslag godkändes av årsmötet.

Valberedningen hade i sitt förslag den sittande styrelsen samt att välja in Jenny Hafren på Joakim Vistams plats då Jocke lämnat den till förfogande. Valberedningens förslog godtogs.

Styrelsen för 2018 ser ut enligt följande:
Ordförande: Ingemar Sköld
Kassör: Anders Nolbratt
Sekreterare: Ola Lanteli
Ledamot: Jenny Hafren (nyval)
Ledamot: Annika Nordén
Ledamot: Ricard Carneborn
Ledamot: Jenny Lindberg

Kassör Ander N redogjorde för vår ekonomiska status som är god, vi gjorde en lite mindre vinst detta år än tidigare pga av ökade lönekostnader och en del investeringar i huset.  Förvaltningsberättelsen var godkänd av vår revisor och lades till handlingarna för årsmötet som gav styrelsen ansvarsfrihet för året 2017.

Tack till alla deltagare för mötet, nu ser vi fram emot ytterligare ett spännande verksamhetsår.