Vårterminen har rullat igång och nu är det även dags att köra igång med tjejträningarna igen! Nytt för den här terminen är att vi kommer att utöka tjejträningarna till 2 gånger per månad, vi ändrar tiden till 12.00-13.30 och hälsar en ny instruktör välkommen! 

Precis som förra terminen så är det vår svartbälte och europamästarinna Linda Lindström som är med och leder passen, men vi välkomnar även en ny instruktör, Signe Fredricson! Signe är lilabälte och tränar och tävlar flitigt på klubben. Förra året hade Signe ett bra tävlingsår och tog EM guld i No-Gi och ett VM silver med Gi.

Vi startar nu på lördag den 10 februari och välkomnar alla tjejer i landet att utan kostnad delta på våra pass. Alla är välkomna att komma och köra, nybörjare som fortsättare, med eller utan dräkt. Enda kravet är att du måste vara tjej 😉

Vi kör följande lördagar kl: 12.00-13.30 

10 februari / 24 februari / 10 mars / 7 april / 21 april /5 maj /19 maj / 2 juni 

Vi ses på mattan!


Foto: maggieleft.com via