Måndag den 11:e september kl: 16.30 har vi ett första möte för föräldrar som vill vara med och anordna sociala aktiviteter för våra barn & ungdomsgrupper. Peter Ahlm kommer vara ansvarig för BARN (9-11 år) grupperna i SJJ och BJJ men välkomnar andra föräldrar till mötet som kan tänka sig att hjälpa till att planera och ansvara för aktiviteterna. Vi söker även dig/er som kan vara ansvarig för UNGDOMARNA (12-14år) som tränar Thai, BJJ och SJJ.

Vi har den senaste tiden känt att vi vill göra mer för våra barn & ungdomar än att erbjuda träning, läger och tävlingar. För att öka gemenskapen och ge känslan av att ännu mer tillhöra en grupp och träffa varandra utanför mattan vill vi nu starta föräldragrupper som ansvarar för att 1-2 ggr per år arrangerar aktiviteter utanför mattan. Vi kommer att bidra ekonomiskt till dessa träffar som tex kan vara att träffas för en rolig aktivitet och sen gå och äta tillsammans.

Vill du vara med och anordna en aktivitet per termin för att öka våra barns gemenskap? Kom på mötet och/eller kontakta oss!