Martin kommer att utöka sin instruktion på klubben och kommer nu också att ha ett brottningspass för MMA/SW fighters. Martin kommer att vara kvar efter sitt CrossCtrl pass på tisdagarna och hålla detta pass där fokus ligger på att förbättra våra MMA/SW samt övriga fighters med sin stående brottning och fysträning.

M-Lidberg_instructor

Martin har sedan i början på hösten instruerat CrossCtrl på klubben och det har varit fulla pass med mellan 30-40 deltagare varje gång. Planen var från början att även få in Martin på kampsporten och det blir nu verklighet. Martins pass på tisdagar 19.30-21.00 kommer att innehålla brottningsträning anpassad för MMA och SW fighters. Beroende på hur gruppen ser ut kommer vi även att träna ground & pound (slag på marken) på detta pass. Alla som vill bli bättre stående och förbättra sin fys kan komma på detta pass men det är ett fortsättarpass så du behöver ha minst 2 terminers träning bakom dig.

Vi gör denna termin en jättesatsning på alla idrotter och utökar vår redan nu fantastiska instruktörsgrupp med Jörgen Kruth och William Ngeusseu. Läs mer om vår storsatsning i denna pressrelease.

pdf_logo

Pressrelease om Jörgen Kruth

 

Schemat för VT 2014 kan du ladda ned här.