Sara Widgren vann sin viktklass -62 kg på World Games som arrangerades i Colombia. WG är som ett OS med endast inbjuda fighters och Sara har gjort en fantastisk bedrift. (Pga av tekniska problem med hemsidan får vi upp denna nyhet först nu.)

Sara och Fredrik åkte tillsammans med Mia och Anders till Colombia och tävlade på World Games. Sara Svensson från JJK Samurai tävlade också i fighting samt ett duo par från Göteborg.

Sara var först ut och vann över en colombianska med 1 p och slog sedan ytterligare en tjej för att ta sig till final. I finalen väntade fransyskan som Sara förlorade mot på VM senast. Matchen blev oerhört jämn men Sara lyckades behålla fokus bäst på slutet och vann till slut med 1 ippon mer än fransyskan (ipon=fullpoängare). Att vinna World Games har endast två svenskar gjort innan Sara och det är Johan Blomdahl och Anna Dimberg. En fantastisk bedrift av Sara som återigen visar att hon är en av världens bästa jujutsu fighters.
Fredrik tävlade dagen efter och det blev tyvärr en tuff dag för Freddan som hade vaknat med huvudvärk och illamående. Det blev förlust i första, en vinst i återkvalet och sedan förlust med endast 1 poäng i matchen om brons mot Holländaren. Sara Svensson förlorade tyvärr sina två matcher, duo paret tog brons.

Efter WG har familjen Widgren semestrat i USA/Miami och bland annat tränat BJJ hos Robert ”Cyborg” Abrou.