I början av året startade vi Team Nacka MMA utifrån en kärna av personer som tränat MMA en längre tid och som ville satsa på att tävla i shootfighting och i framtiden Mixed Martial Arts. Upplägget har varit ambitiöst med extra fysträningar, boxningsläger på Bosön och mental träning. Teamet har tre tränare som lagt ned mycket tid till att planera och genomföra detta.

På Lördag är det dags för sju av våra fighters att testa amatör MMA, alltså matcher i Shootfighting. Skillnaden mot full MMA är att det inte är några slag eller knän på marken, inga armbågar och att man använder tjockare handskar och benskydd.

Stort lycka till säger vi till:
Jenny Johansson
James Kytösaho
Ricky Vinneryd
Jannis Karras
Madi Susso
Tulle Edman
Youssef Hammani

Rickard Hildenborg från Team Nacka BJJ går även den enda SW matchen på fightcardet
SSL09 – Shoot Challenge 5
Fighter Centre vid Slussen

Tidsschema:
Invägning 12.00-13.00
Regelgenomgång 13.15
Publikinsläpp 14.00
Första match 14.30

Vi hoppas få se alla Nacka medlemmar iförda vår eller Dynamix t-shirten på plats nu på Lördag för att heja fram våra fighters!Länk till fightcardet