Dynamix Fighting Sports, den organisation vi tillhör och som startades av Ingemar och Ricard för drygt 10 år sedan fick ett väldigt speciellt uppdrag för ett tag sedan. Ett stort svenska företag (ett av världens största konsultföretag) letade efter en mäktig upplevelse för sina 1100 svenska anställda när de avslutade sin utbildningsvecka på Rhodos/Grekland.

Dynamix fick uppdraget via Martin Janson (Stenungsund) och hans företag Emprove AB. Planeringen startade redan i April och katan sattes ihop på ett möte på dojon och började tränas av de som skulle åka med. På sommarlägret tränades det i smyg då det var viktigt att det hela skulle hållas hemligt för företaget så alla inblandade hade tystnadsplikt :).

En Torsdag morgon bar det av och de följande dagarna innehöll allt från sol och bad till en av världens största kata träningar och en exklusiv spelning med The Ark.

Läs mer om Grekland äventyret på www.dynamixfighting.com