Här finns nu resultatlistan från Nordic Cup 2008.

Här hittar du alla resultat från alla matcherna.

 
 
Bästa Klubb: Nacka Dojo

Bästa Fighters:

Johanna Lindberg, Nacka Dojo/Köping
Pär Hamberg, Köping

Anne Sofie Sundt, Norge
Robin Holmkvist, Nacka Dojo

Bästa domare: Dan Andersson, Värnamo


 
Ja på lördag klockan 09.00 sker inmarchen och sedan avgörs det 14 olika klasser under dagen, sju elit och lika många nybörjarklasser.

Vi har 15 fighters (ev några till som tillkommer på fredagens invägning) med i tävlingen och jag sticker ut hakan och tycker till och tippar lite.I Damer -55kg finns vår egen Linda Lindström och hon kommer att behöva besegra fyra motståndare om hon vill vinna ytterligare en guldmedalj. I hennes väg står bland annat Norma Jansson (Kraftverket) som visat god form på slutet. Tufft motstånd finns även i Norska deltagarinnan Anna Knutsen men Linda tar detta om hon bara gör det hon