Silver på BJJ SM!

Stort grattis till super Signe Fredricson som i helgen tog silver på BJJ SM i Järfälla! Signe vann sin första match men förlorade sen tyvärr sin andra. Från klubben tävlade även Dennis Erdogan som gjorde en riktigt bra match men åkte på en nedtagning i sista sekund och förlorade med 2 poäng. Varmt välkommen tillbaka till klubben Alexander Vejby som också skulle ha tävlat men som fick ställa in pga sjukdom.

Läs mer

Hjälpa oss att ordna aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Måndag den 11:e september kl: 16.30 har vi ett första möte för föräldrar som vill vara med och anordna sociala aktiviteter för våra barn & ungdomsgrupper. Peter Ahlm kommer vara ansvarig för BARN (9-11 år) grupperna i SJJ och BJJ men välkomnar andra föräldrar till mötet som kan tänka sig att hjälpa till att planera och ansvara för aktiviteterna. Vi söker även dig/er som kan vara ansvarig för UNGDOMARNA (12-14år) som tränar Thai, BJJ och SJJ.

Läs mer

Fixardag i huset

Vi har ett stort hus som ständigt kräver underhåll och städning. Lördag den 21 oktober har vi en gemensam städdag där vi ska laga, städa och förbättra vårt fina hus. Alla medlemmar och föräldrar är välkomna, vi samlas klockan 14.00 och kör på till ca 18.00. Vi bjuder på mackor och fika till alla som kommer och krigar. Anmäl dig i formuläret här nedan.

Läs mer

Nacka Dojo har två nya svartbälten!

I samband med sommarlägret så graderades ett stort gäng duktiga fighters från olika klubbar och Dynamix fick sex nya svartbälten! Vid graderingen så graderades två av våra medlemmar, Ola Lantel och James Kytösaho till svart bälte efter många år på mattan. Läs även vilka som graderades till övriga grader från klubben:

Läs mer

World Master VM 2017

I helgen hade vi fyra fighters från klubben som var på plats i Las Vegas för att tävla på master VM. Dom tävlande för Nacka Dojo var Linda Lindström, Ralf Carneborn, Signe Fredricson och Bernard Sastre.
Ralf – BLACK/ master 1/ light – Ralf vann första matchen men förlorade tyvärr andra efter en jämn match.
Linda – BLACK/ master 2/ light feather – Linda förlorade sin första match med 1 fördel och fick med sig ett brons hem.
Signe – PURPLE/master 2/ middle – Signe vann semin på poäng med förlorade sen tyvärr finalen på en armbar. Silver till Signe!
Bernard – PURPLE/master 4/light – Bernard gick totalt fyra matcher, vann alla fyra och fick guldet!
Bra jobbat allihopa som alltid krigar på och gör Nacka Dojo stolta! 

Läs mer

Vi söker receptionspersonal

Vi söker omgående extrapersonal för arbete på helger och kvällar samt vid behov. Du som söker ska ha fyllt 18 år och bör erfarenhet av reception eller serviceyrket och vara socialt skicklig och noggrann.

Läs mer

Självförsvarsträning med Ingemar och Carlos

I samband med terminsstarten så startar även självförsvarsträningen igen. Vår ordförande Ingemar Sköld (9 dan) och Carlos Romero (6 dan och grundare av Jigo Ryu) kommer återigen att instruera tillsammans på detta pass. Passet kommer ligga kvar på samma dag och tid som förra terminen: onsdagar 19.45-21.15.

Läs mer

Dubbla brons på World Games!

För Fredrik Widgren och William Seth-Wenzel så var sommarens stora mål World Games som gick av stapeln i Wroclaw, Polen. World Games arrangeras var fjärde år och där samlas utövare från många olika länder och tävlar under en hel vecka i en rad olika sporter.
Under lördagen tävlade både William och Fredrik och i slutet av tävlingsdagen så stod båda grabbarna med ett varsitt brons på pallen. Fredrik vann sin bronsmatch mot fransmannen Percy Kunsa med 20-6 och William vann mot colombianen Junior David Cabezas Quinones på fullt hus.
På Plats i Polen från Sverige var William, Fredrik, Max Hederström, förbundskapten Michael Kuntz och landslags coach Rob Haans. För max blev det en fjärdeplacering.
Stort grattis till William och Fredrik!

Läs mer

Vi behöver hjälp med att bära mattor

Nu är det snart dags för sommarlägret och vi behöver din hjälp med att bära mattor. Föräldrar till barn på klubben och medlemmar kallas härmed till att hjälpa till med detta. Onsdag den 9 augusti 19.00 och söndag den 14 aug 13.30 är tiderna som gäller. Fyll i formuläret i denna nyhet så vi vet om du kan komma. Om du har släp så ta med det så går det blixtsnabbt.

Läs mer

@nackadojo på Instagram

Facebook

Kommentarer