Lyckat dagläger för barnen!

Parkour, teambuilding, hamburgare och film på storbildsskärm stod på schemat när 45 ivriga kids intog Nacka Dojo för en heldag tillsammans! Stort tack till Parkour friends som var på plats, föräldragruppen för barn 9-11 år och framför allt Peter som tog sig tiden att styra ihop den här dagen för att öka gemenskapen bland våra barn. En riktigt lyckad dag ser det ut att ha blivit, här kommer en bildbomb och två filmer!

Läs mer

En lyckad tävlingshelg!

Under helgen har det varit full fart på tävlingsfronten då vi har haft fighters på tre olika tävlingar. På hemmaplan arrangerades Nordic Open Grappling för andra gången där det var ett gäng som tävlade i no-gi. I Tyresö på Copa Branca och Copa Branca Junior hade vi både vuxna och barn som deltog och i Bukarest tävlade 8 av våra Sport Ju-jutsu ungdomar på junior EM.

Läs mer

Intervju inför Junior EM i Bukarest

I helgen avgörs junior EM i Sport Ju-jutsu i Bukarest och från Sverige och Nacka Dojo har vi åtta taggade fighters som är på plats tillsammans med föräldrar, förbundskapten Michael Kuntz och landslagscoach Joakim Vistam. Vi passade på att ta ett snack med tre av dem innan dom flög iväg imorse om hur uppladdningen, förväntningarna och planen ser ut inför helgen.

Läs mer

Dagläger för barn 9-11 år

Med syftet att öka gemenskapen för våra barn så anordnar föräldragruppen för barn 9-11 år med stöd från klubben ett dagläger. Daglägret kommer att ske i våra lokaler lördagen den 11 november mellan 9.00-18.00. Alla barn som tränar i 9-11 års grupperna i SJJ eller BJJ är välkomna! Du anmäler ditt barn i formuläret nedan.

Läs mer

Resultat från German Open 2017

I helgen avgjordes German Open i Gelsenkirchen och på plats i Tyskland hade vi från klubben 10 fighters, landslags coach Joakim Vistam, förbundskapten Michael Kuntz och ett stort gäng föräldrar som var med och peppade och hejade fram våra ungdomar till medaljerna.

Läs mer

Silver på BJJ SM!

Stort grattis till super Signe Fredricson som i helgen tog silver på BJJ SM i Järfälla! Signe vann sin första match men förlorade sen tyvärr sin andra. Från klubben tävlade även Dennis Erdogan som gjorde en riktigt bra match men åkte på en nedtagning i sista sekund och förlorade med 2 poäng. Varmt välkommen tillbaka till klubben Alexander Vejby som också skulle ha tävlat men som fick ställa in pga sjukdom.

Läs mer

Hjälpa oss att ordna aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Måndag den 11:e september kl: 16.30 har vi ett första möte för föräldrar som vill vara med och anordna sociala aktiviteter för våra barn & ungdomsgrupper. Peter Ahlm kommer vara ansvarig för BARN (9-11 år) grupperna i SJJ och BJJ men välkomnar andra föräldrar till mötet som kan tänka sig att hjälpa till att planera och ansvara för aktiviteterna. Vi söker även dig/er som kan vara ansvarig för UNGDOMARNA (12-14år) som tränar Thai, BJJ och SJJ.

Läs mer

Fixardag i huset

Vi har ett stort hus som ständigt kräver underhåll och städning. Lördag den 21 oktober har vi en gemensam städdag där vi ska laga, städa och förbättra vårt fina hus. Alla medlemmar och föräldrar är välkomna, vi samlas klockan 14.00 och kör på till ca 18.00. Vi bjuder på mackor och fika till alla som kommer och krigar. Anmäl dig i formuläret här nedan.

Läs mer

Nacka Dojo har två nya svartbälten!

I samband med sommarlägret så graderades ett stort gäng duktiga fighters från olika klubbar och Dynamix fick sex nya svartbälten! Vid graderingen så graderades två av våra medlemmar, Ola Lantel och James Kytösaho till svart bälte efter många år på mattan. Läs även vilka som graderades till övriga grader från klubben:

Läs mer

@nackadojo på Instagram

Facebook

Kommentarer