Resultat från Kodokan Open

I helgen hade vi ett gäng sport ju-jutsu fighters som var på plats i Hamburg för att tävla på Kodokan Open. Det blev många medaljer och alla presterade bra och gick fina matcher. Resultatet blev följande:

Read More

Magnus ”Jycken” Cedenblad instruerar på MMA passet

Alla hjärtans dag till ära kommer Magnus ”Jycken” Cedenblad att dela ut kärlek på MMA passet 20.00 på matta 1. Alla är välkomna att träna med Magnus som har gått 6 matcher i UFC och har ett record på 14-5-0. Magnus kommer att fokusera på burarbetet inom MMA.

Read More

Uppdatering från JFL 4

I helgen befann sig fyra fighters från Nacka Dojo i Umeå för att tävla på ju-jutsu tävlingen JFL 4. Syskonen Frida och Rasmus Leine och Adam och Lovisa Schmidt gjorde alla bra ifrån sig och det resulterade i en rad medaljer.

Read More

Det är dags att anmäla sig till Nordic BJJ Open för crew och tävlanden

Helgen den 16-18 arrangerar vi en av Nordens största tävlingar och vi behöver hjälp av dig som är som medlem och/eller förälder med arrangemanget. Detta är en obligatorisk helg att hjälpa till på för alla medlemmar.
Att hjälpa till är ett heldagsengagemang i de flesta arbetsområden och vi ber dig att inte boka in något annat de dagar du ska vara med och hjälpa till. Avsätt hela eller delar av denna helg åt att hjälpa till och var närvarande. Vi lovar att du kommer njuta mer av arbetet då.
Anmäl dig i detta formulär och var med om en häftig helg där vi tillsammans ordnar en fantastisk tävling.
Läser in…
 

För dig som skall tävla, anmäl dig på Smoothcomp. Barn & ungdomar från 4 år och uppåt kan vara med och tävla.

Vuxna tävlar på lördagen (och öppen viktklass på söndagen)
Barn & ungdomar tävlar på söndagen

När du kommer till betalningen så trycker du ”Pay Later”, vi betalar din tävlingsavgift.
Vi ser fram emot en spännande och rolig helg tillsammans!

Read More

Tjejträning våren 2018

Vårterminen har rullat igång och nu är det även dags att köra igång med tjejträningarna igen! Nytt för den här terminen är att vi kommer att utöka tjejträningarna till 2 gånger per månad, vi ändrar tiden till 12.00-13.30 och hälsar en ny instruktör välkommen! 

Read More

Öppet hus lördag 27:e januari

Lördagen den 27:e januari bjuder vi in till öppet hus hos oss på Nacka Dojo mellan 9.00-16.00.  Välkommen till en heldag med oss då du som vuxen nybörjare från 15 år får möjlighet att testa på våra olika sporter, träffa våra kunniga instruktörer och besöka våra lokaler. Du som redan tränar hos oss kanske också är nyfiken på en annan sport?

Read More

Självförsvarsträningen är tillbaka!

Idag onsdag 24 januari startar självförsvarsträningen igen! Vår ordförande Ingemar Sköld (9 dan) och Carlos Romero Stråberg (6 dan och grundare av Jigo Ryu) kommer att instruera tillsammans på detta pass. Passet kommer ligga kvar på samma dag och tid som förra terminen: onsdagar 19.45-21.15.

Read More

Resultat från BJJ EM i Lissabon

I helgen avgjorde BJJ EM i Lissabon och vi hade ett gäng fighters i olika åldrar och bältesklasser som var på plats och tävlade för klubben. Grattis till årets medlem Ali Aliev som tog guld i den öppna brunbältes klassen!

Read More

Schemat för VT 2018 är nu klart

Vi presenterar Sveriges bästa träningsschema för kampsport och fysträning. Totalt erbjuder vi 42 pass per vecka från 6 år och uppåt. Detta schema börjar att gälla måndag den 15:e januari. Lördagen den 27:e januari har vi öppet hus! Kom och testa vår verksamhet och ta del av fina erbjudanden från våra samarbetspartners.

Read More

3D-Träning med Frida Lundström

Söndagen den 7:e januari har du som medlem och icke -medlem chansen att testa på 3D träning! På besök från Jönköping har vi 3D tränarna Frida Lundström och Patric Stålbark som tillsammans kommer leda ett svettigt, roligt och utmanande pass för er.

Read More

Julschema och öppettider

Under jul och nyår har vi lite andra öppettider och ändringar i schemat. Trots julledighet så erbjuder vi och våra instruktörer fler pass under dessa veckor. Nytt för i år är även att vi har öppet några av de röda dagarna som vi tidigare år haft stängt på. Tack vår extrapersonal! Julschemat startar på måndag 18/12 sträcker sig fram till söndag 14/1. Vårterminen 2018 startar måndag 19/1.

Read More

Updatering från 21.X-mas Tournament

Under helgen 7-9 december var två av våra Sport JJ fighters, Madeleine Örenmark och Nisse Lindberg och tävlade vid 21.X-mas Tournament i Oldenburg, Tyskland. Turneringen omfattar Ne-waza/GI/No-Gi, Duo och Fighting från U10 upp till Seniorer och är en säsongsavslutning för främst de nord och mellantyska klubbarna.

Read More

Grattis Eva-My – Svensk mästare i SW!

I helgen avgjordes submission wrestling SM 2017 i Norrköping och vi har fått en svensk mästare på klubben – Grattis Eva-My Persson som tog guld i -60kg klassen efter två riktigt fina matcher. Även grattis till James Kytösaho som tog ett brons efter fler tuffa och tekniskt fina matcher.

Read More

Ny struktur för graderingarna

I samband med årets terminsavslutning för knattar och barn & ungdomar inför vi lite nya rutiner för graderingar. Läs mer om hur det nya systemet fungerar.

Read More

@nackadojo på Instagram

Facebook

Kommentarer