Vi söker nu en ny grym fystränare till klubben!

Vi är i behov av att stärka vår instruktörsgrupp inom styrka och kondition. Vi söker en person som kanske utbildar sig inom idrott och träning eller redan är färdigutbildad. Vi förväntar oss att du kan planera gruppass och peppa en grupp till att nå sina träningsmål. Har du erfarenhet av Crossfit är det ett plus!

Vi söker framförallt en person som kan täcka våra Cross CTRL pass på tisdagar och torsdagar kl 19.15-20.00. Men det finns möjligheter att utöka detta om intresse finns.

Cross CTRL är ett pass för dom som vill utveckla sin styrka och kondition med hjälp av utrustning såsom kettlebells, ringar, rep, bollar, hantlar etc. Vi bygger våra pass med   inspiration från CrossFit och varje pass är unikt (WOD). Vår målgrupp är motionärer och kampsportare som vill komplettera sin kampsportträning.

Tror du att du passar in i rollen som fystränare så är du varmt välkommen att skicka en kort presentation av dig själv med 1-2 referenser till info(@)nackadojo.com.


 

Om oss

Vi är en av Sveriges största och mest framgångsrika kampsportsklubbar och har vårt eget hus på över 1200kvm på Skuru Skolväg 2B i Nacka. Huset är specialanpassat för kampsport och styrketräning och vi erbjuder över 45 pass i veckan.

Förutom Yoga, Box och Fyspass erbjuder vi kampsporterna:
Sport JJ,
Jiu-Jitsu Gi (BJJ),
Jiu-Jitsu NoGi (SW),
Thaiboxning,
Vi har även två mindre gym i våra lokaler.