Helgen den 16-18 arrangerar vi en av Nordens största tävlingar och vi behöver hjälp av dig som är som medlem och/eller förälder med arrangemanget. Detta är en obligatorisk helg att hjälpa till på för alla medlemmar.

Att hjälpa till är ett heldagsengagemang i de flesta arbetsområden och vi ber dig att inte boka in något annat de dagar du ska vara med och hjälpa till. Avsätt hela eller delar av denna helg åt att hjälpa till och var närvarande. Vi lovar att du kommer njuta mer av arbetet då.

Anmäl dig i detta formulär och var med om en häftig helg där vi tillsammans ordnar en fantastisk tävling.

 

För dig som skall tävla, anmäl dig på Smoothcomp. Barn & ungdomar från 4 år och uppåt kan vara med och tävla.

  • Vuxna tävlar på lördagen (och öppen viktklass på söndagen)
  • Barn & ungdomar tävlar på söndagen

När du kommer till betalningen så trycker du ”Pay Later”, vi betalar din tävlingsavgift.

Vi ser fram emot en spännande och rolig helg tillsammans!