Lördagen den 27:e januari bjuder vi in till öppet hus hos oss på Nacka Dojo mellan 9.00-16.00.  Välkommen till en heldag med oss då du som nybörjare får möjlighet att testa på våra olika sporter, träffa våra kunniga instruktörer och besöka våra lokaler. Du som redan tränar hos oss kanske också är nyfiken på en annan sport?

Då är detta ett perfekt tillfälle även för dig att få en introduktion av en ny sport. Den här dagen erbjuder vi en rad olika pass för er att testa på, allt från yoga till brasiliansk ju-jutsu och MMA. Schemat för dagen ser du här nedan.

De 10 första som tecknar medlemskap på plats får en goodiebag från vår samarbetspartner Budo & Fitness. Under dagen och i samband med utvalt pass delar vi även ut något gott att äta eller dricka från Hemberga Dryckesgrossisten. Du kommer även hitta generösa rabatter på kläder och utrustning i vår shop.

Vår receptionspersonal finns på plats under hela dagen och hjälper dig och svarar på frågor, varmt välkommen!


Här hittar du oss: 
Vi håller till i vårt hus på över 1200kvm på Skuru Skolväg 2 i Nacka. Huset är anpassat för kampsport och styrketräning och vi erbjuder 42 pass i veckan. Vägbeskrivning hittar du här


Hos oss kan du träna:
MMA, Brazilian JJ-Gi, Brazilian JJ-NoGi (SW), Thaiboxning, Yoga, BoxCross och fysträning. I huset finns även Ctrl Sports som erbjuder personlig träning och företagsträning. Här kan du läsa mer om Ctrl Sports.


Kläder och utrustning:
Under alla pass tränar vi utan skor och det finns möjlighet att låna handskar på plats till de pass som kräver det. I övrigt ta på dig kläder som du känner dig bekväm i.

Det finns möjlighet att låsa in dina saker i våra omklädningsrum men du behöver ha med dig eget lås. Dusch och bastu finns.


 

Thaiboxning eller Muaythai som det också kallas är en kampsport från Thailand där man tävlar i fullkontakt. I Sverige tillåter reglerna slag, sparkar, kast, och knän och matcherna genomförs med olika grader av fullkontakt och skydd beroende på ålder och erfarenhet.

Box /thai-fys, Box, Boxcross. Här bygger vi upp kondition och styrka och vi använder oss av övningar från boxning och thai-boxning. Du lär dig grunder i slag och spark samtidigt som du hela tiden tränar din kondition, styrka och teknik. På boxcross passet varvas passet med en styrkebana. Vi har tagit fram koncept som bygger på rörelseglädje och hög intensitet och har bedrivit denna träning sedan 1997.

Yoga är ett system av rörelser och andningsövningar som syftar till att stärka kroppen, öka energiflödet och lugna sinnet.

Yoga är ett utmärkt komplement till annan fysiskt träning, då yogan stärker leder och muskler, ökar blodcirkulationen samt gör våra muskler mjukare och smidigare och därmed minskar skaderisken avsevärt. Yogan gör oss också mer lyhörda inför kroppens signaler och bidrar till en ökad kroppsmedvetenhet.

 

BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu) är en grappling-stil som härstammar från japansk jiu-jitsu och judo, vilket innebär att man inte använder sig av slag eller sparkar utan istället fokuserar på att med ledlås och strypningar oskadliggöra sin motståndare. Här tränar vi med och utan dräkt (Gi resp NoGi).

 

MMA (Mixed Martial Arts) är en sport med sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt. Till skillnad från många traditionella kampsporter definieras inte MMA av hur utövaren ska genomföra en viss teknik, utan förklaras enklare av vad utövaren inte får göra.

HIIT står för ”High Intensity Interval Training” och är som det låter ett intensivt konditionspass i intervall form. Våra instruktörer skapar utmanande banor med övningar med och utan redskap där du tränar din kondition och styrka i intervallform.

 

Stort tack till våra samarbetspartners Budo & Fitness och Hemberga Dryckesgrossisten