Välkommen till Nacka Dojo!

Du har nu tagit ditt första steg att börja träna hos oss. Vi är en av Sveriges största kampsportsklubbar och också en av de mest framgångsrikaste  på tävlingsmattan med landslagstraditioner sedan 70-talet.

Vi arbetar aktivt med begreppet ”Tjena kompis” och det innebär kort att vi alla är kompisar och vi värderar vår goda stämning väldigt högt. Den måste dock vårdas varje dag och om du vill bli en del av denna gemenskap så behöver du bidra med en del till denna stämning. Detta gör du enkelt genom att hälsa på alla medlemmar när du kommer och går, stora som små, och alltid uppträda vänligt och ödmjukt, på och utanför mattan. Ställ upp för dina klubbkompisar så kommer de att ställa upp för dig. Läs våra regler och värdegrunder för hur du ska uppföra dig på på klubben.

Vi kan erbjuda dig träning i flera olika stilar och träningsformer i vårt nya och helrenoverade träningscenter på Skuru Skolväg 2 i Nacka.

Träningen på klubben är uppdelad efter ålder, erfarenhet och sedan utefter vilken typ av träning du är ute efter. Vi har 45 stycken träningspass per vecka uppdelade i olika grupper och med olika inriktning. För dig som är ny finns det separata nybörjargrupper i Thaiboxning, MMA, Submission Wrestling, Sport JJ och Brasiliansk JJ. Våra instruktörer är alla välutbildade inom Dynamix Fighting Sports regi och har lång erfarenhet av att vara ledare.

Vi har som mål att ge dig stora möjligheter att välja inriktning på din träning. Vi är en väldigt tävlingsaktiv klubb och uppmuntrar alla våra medlemmar att tävla. Vill eller kan du inte tävla så kan du bidra massor på träningarna för de som tävlar genom att alltid 100%.

Kontakta oss om du har frågor om ditt träningsupplägg så ger vi dig träningsvägledning och ser till så du hamnar i rätt grupp.