Hur blir jag medlem?

Om du vill bli medlem så gör du följande:

 1. Gör en intresseanmälan via hemsidan eller kom till oss på Skuru skolväg 2 i Nacka
 2. Välj ett medlemskap som passar dig (se nedan) och betala.
 3. Testa våra pass under en vecka och känn efter så du trivs och att du hittar rolig och utmanande träning
 4. Efter din provvecka behöver du inte göra något mer än att bara träna på. Skulle du mot förmodan känna att detta inte passade dig så får du alla pengar tillbaka.

Våra medlemskap på autogiro har en bindningstid på 12 månader. Du förbinder dig att betala alla dessa månader till det lägre pris som du får. Om du inte vill binda dig på 12 månader föreslår vi vårt obundna autogiro.

Kan man testa gratis?

Vi får många besökare som vill testa gratis, går det?

 1. Ja (men du måste först bli medlem). Detta är våra regler för att dels garantera att du är försäkrad när du tränar samt att vi också ska kunna bedöma om du kan vara medlem hos oss. Detta gör vår receptionspersonal i samband med att du besvarar våra frågor i receptionen och godkänner vårt medlemsavtal.
 2. Om du efter din provvecka mot förmodan skulle känna att detta inte passade dig så får du alla pengar tillbaka.
 3. Så vi erbjuder alltså en hel vecka gratis!
Vad behöver jag göra för att kunna bli medlem?
 • För att vi ska kunna garantera att du kan vara med på passet bör du komma minst 20 minuter innan passet startar.
 • Du behöver ha med dig ett id kort för att styrka din ålder
 • Ungdomar under 18 år måste ha sin målsman med sig för att vi ska godkänna medlemskapet
 • Vi förbehåller oss rätten att neka dig medlemskap om du uppträder hotfullt, är påverkad eller om du är kriminellt aktiv.

AUTOGIROPRISER FöR VUXNA (15 år eller äldre)

Här hittar du information om våra priser och vad de olika korten ger dig för möjligheter att träna. Till samtliga kort tillkommer det en medlemsavgift på 100kr/år. Medlemsavgiften betalas kontant i receptionen i samband med att du lämnar in din ansökan om autogiro eller bekräftar din plats till knatte/barn eller ungdomsgrupp. Du sparar pengar och slipper betala hela avgiften direkt genom att teckna dig för ett autogiro. Ladda ned avtalet som ligger här under och lämna in i receptionen samtidigt som du betalar din första månad (följande månader dras från ditt konto).

Ladda ned villkoren för medlemskap som en pdf

AUTOGIROPRISER FÖR KNATTE-UNGDOM (6-14 år)

Här hittar du information om våra autogiropriser för knatte, barn och ungdoms fighters och vad de olika korten ger dig för möjligheter att träna. Till samtliga kort tillkommer det en medlemsavgift på 100kr/år. Medlemsavgiften betalas kontant i receptionen i samband med att du bekräftar din plats till knatte/barn eller ungdomsgrupp. Reglerna för medlemsskap kan du ladda ned här under.

Det går även bra att betala per termin enligt följande priser:

– Knatteträning 6-8 år (VT eller HT): 1260 kr
– Barn & ungdomsträning 9-14 år (VT eller HT): 1480 kr

ALLA knattar, barn & ungdomar som får en plats måste ladda ned och följa anvisningarna i våra regler för medlemskap för knatte & ungdomsträning.

Regler för medlemskap för knatte-ungdom