Lördagen den 3:e juni har du som medlem och icke -medlem chansen att testa på 3D träning! På besök från Jönköping har vi 3D tränaren Frida Lundström som kommer att hålla ett svettigt, roligt och utmanande pass för er.

När: Lördag 3 juni i samband med graderingen
Tid: 13.00-14.00
Pris: 100kr per person
Betalning: Görs i receptionen
Anmälan: Gör du via google formuläret nedan (anmälan är bindande) och anmälan kan göras fram till torsdag 23.59.Frida Lundström, vem är du?
Jag är en idrottsintresserad, glad tjej som bryr sig om hela människan. Jag vill få människor att må bättre!

Berätta lite kort om 3D träning..
3D Träning utgår från individens vilja och behov. Vad behöver individen i förhållande till styrka, rörlighet och funktion för att uppnå/genomföra sin vilja. Allt ifrån att kunna lyfta upp sitt barn utan smärta till att tävla och träna på elitnivå.

Vad kan jag som deltagare förvänta mig av ditt pass?
Ett roligt och inspirerande pass med mycket variation!!

Om jag velar, hur övertygar du mig att komma?
Ge dig själv chansen att få inblick, ett nytänk och lite träningsvärk på köpet i ett pass där funktion och rörelser står i centrum. ALLA kan vara med oavsett, nivå och tidigare träningserfarenhet. 

Om jag är fortsatt nyfiken på 3D träning efter passet, vad är ditt tips till att fortsätta få inspiration till min träning?
Följ mig och andra 3D tränare på sociala medier. Är man sen mer nyfiken och vill komma i kontakt med en 3D tränare hjälper jag mer än gärna till!


”Välkommen till mitt pass, jag ser fram emot att träffa er alla!”
– Frida Lundström