Ett ovanligt litet men som vanligt bra gäng fighters från Nacka Dojo har varit i Danmark och tävlat på Danish Open i helgen. Danish open var bra arrangerad, flöt på bra och alla våra fighters mötte tufft motstånd från flera länder, framförallt Sverige, Danmark, Norge och Tyskland.  Lovisa, Adam, Rasmus, Katarina, Frida och Nisse bjöd på en nagelbitardag med spännande matcher, fina tekniker, schysst stil på och utanför mattan och dessutom kammade de hem flera medaljer.


Frida Leine deltog i klassen U15 – 48 kg damer
Frida gick fyra matcher av vilka hon vann två och förlorade två. Det räckte inte riktigt till bronsmedaljen men det var nära. 

Lovisa Schmidt deltog i klassen U21 – 62 kg damer.
Katarina Leine deltog i klassen U21 – 62 kg damer.
Lovisa och Katarina saknade motstånd i sin åldersklass och fick köra i u21- 62 kg. Lovisa tog tre raka vinster och kammade hem guldet. Katarina förlorade sina första två matcher men kom igen med en vinst i tredje och tog hem bronset. 

Nisse Lindberg deltog i klassen U18 – 60 kg herrar. 
Nisse förlorade en match, vann tre och tog med det silvret.  

Adam Schmidt deltog i klassen U18 -66 kg herrar.
Rasmus Leine deltog i klassen U18 -66 kg herrar.
Adam Schmidt förlorade sina tre matcher och blev utan medalj denna gång. Rasmus Leine gick fyra matcher och med en förlust och tre vinster. Rasmus tog bronsmedaljen och lyckades i första omgången besegra killen som sedan fick guldmedaljen.


Medaljsummering
Lovisa Schmidt – Guld
Nisse Lindberg – Silver
Katarina Leine – Brons
Rasmus Leine – Brons


Bildspel