Det blev dubbelvinst för Nacka Dojo i helgen på IRFA MMA gala som anordnandes på Berns Salonger i Stockholm. JP vann mot sin motståndare Robin i andra ronden på en giljotin choke och Elvin mot sin motståndare Samuel på teknisk knockout i första ronden.  

Sähär säger grabbarna själva om helgen,

”Min taktik till matchen var att aldrig stå still, få honom att missa med sina sparkar och att kontra med slag eller nedtagning. Matchen gick ungefär som vi hade trott förutom att han var mycket snabbare på att resa sig upp. I det stora hela så var målet att ha kontroll mot buren, och det lyckades jag med. Men jag har fortfarande mycket att förbättra i mitt game och det ser jag fram emot att göra. Nu tar jag sikte mot en ny match i höst och fram till dess blir det stort fokus på att stärka mina svagheter och förstärka det jag är bra på” – JP

”Uppladdningen inför matchen var 100% som vanligt med coach Alan. Planen för matchen var att avsluta i första ronden så snabbt som möjligt, vilket jag också gjorde. Killen jag mötte hade skapat mycket hype kring sig själv på internet, så det kändes extra bra att visa att verkligheten inte ser lika dan ut. Verkligheten i buren ser annorlunda ut än vad det gör på nätet. Nu är planen att fortsätta träna hårt, blir det någon ny match så är jag redo!” – Elvin

Grattis igen JP och Elvin!


Foto: www.GRIDDD.se