Ikväll håller vi tummarna hårt för Christopher Jeanpier Basauri Corrales ”JP” och Elvin Hoxha som går match på IRFA MMA gala på Berns salonger i Stockholm. För båda våra MMA fighters är det andra matchen på IRFA i år och under kvällen går dom återigen en varsin match med tufft motstånd. JP möter Robin Roos från Västerås FC  och Elvin Samuel Ericsson från Perrys Gym.

”IRFA är Sveriges största MMA amatör/proffs gala. Amatör fighterna har blivit så pass duktiga så det är både livesstream och mycket publicitet, det är bra för grabbarna som båda siktar på proffskarriärer. Både JP och Elvin har tränat och förberett sig på bästa sätt. Dom som tittar kommer få se bra matcher och grabbarna kommer bjuda på show” – Coach Alan

Vill du följa matcherna under kvällen så kan du göra det via livestream här. Matchstart kl 17.00.

Kör hårt grabbar!!