Nu inför sommaren och ev till hösten har vi behov av extrapersonal för arbete på helger och kvällar samt vid behov. Du som söker ska ha fyllt 18 år och bör erfarenhet av reception eller serviceyrket och vara socialt skicklig och noggrann.

Vi söker extrapersonal under sommaren och ev hösten för arbete i vår reception på helger och kvällar samt vid behov.

Vi är en av Sveriges största kampsportsklubbar med drygt 1000 medlemmar och erbjuder en härlig arbetsmiljö med högt tempo, mycket skratt och varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att sköta vår reception med allt vad det innebär (administration, svara i telefon, ta emot kunder, sälja medlemskap). Du har även lokalvårdsansvar och städar angivna ytor i receptionen samt ser till att övriga ytor i vårt träningscenter är fräscha.

Vi söker dig som är minst 18 år, har erfarenhet av serviceyrket och är flexibel i dina arbetstider.

Ansökan skall innehålla:
CV med tidigare anställningar och referenser
Personlig brev där du beskriver dig själv i text och med aktuell bild

Maila detta till info@nackadojo.com omgående.

Ansökan besvaras av vår sportchef Ricard Carneborn och om du blir aktuell för intervju kommer du att bli kontaktad.