Intervju med Eva-My Persson inför hennes match på ammatör MMA EM i Bulgarien. My är nu på plats i Sofia och vi håller tummarna hårt och önskar henne stort lycka till inför hennes match!Hej My! berätta vad är det som händer i veckan?
På söndag flyger jag och amatör mma landslaget till Sofia, Bulgarien, för att köra EM

Hur länge har du tränat MMA?
Sen jag kom till Nacka Dojo för 2 år sedan

Hur och hur länge har du förberett dig inför EM?
Mentalt sen jag fick samtalet om att jag blev tilldelad en plats i landslaget.
Fysiskt genom , mestadels, planerad träning och tävlings träning. Lagt till mer planerad fysträning än jag gjort tidigare tack vare ctrl sports men annars följt samma schema som till de andra planerade mästerskapen.

Hur ser din målbild ut?
Måste säga att målbilden har alltid varit samma, en av anledningarna till att jag flyttade till stockholm. Sen råkar den ha utökats och utvecklats i en annan riktning än jag tänkt. Jag vill komma så långt jag kan genom att ha roligt 70 % av tiden.

Vad tycker du är det bästa med att tävla?
Det hjälper mig att hålla fokus när jag ska lära av de som kan mer. Har jag en tävling så vill jag automatislt spara så många detaljer jag kan från de som är visare. Ibland kanske den lilla detaljen avgör. Men visst man är ju inte en dator och kan lagra hur mycket som helst.

Vad sporrar dig till att hela tiden bli bättre?
Jag tycker inte om att göra misstag.

Om du står där som vinnare när alla matcher är över, hur kommer du att fira?
Då kanske äntligen jag kommer hålla mitt löfte till min andra hälft om att spöa han i en pizza buffé! (Ett internt löfte som innebär att vi ska äta pizza buffé och som vi haft i varje tävlingstillfälle men jag ormar mig ur) . Förhoppningsvis så kommer vi att åka hem, norrut, och åka längd i påsk solen!

Vad blir nästa mål efter EM?
Stort mål är VM men det finns många små mål på vägen!

Bild: Acman produktion/photonordica