I helgen avgjordes SM i Ju-jutsu i Söderhamn och på plats hade vi tre fighters från klubben. William och Fredrik har varit med på SM tidigare och hade båda med sig fina resultat från förra året. I år blev drömmötet som många hoppats på verklighet då William och Fredrik möttes i finalen i -85kg klassen. Det var en jämn match där William tillslut stod som segrare. I sina individuella viktklasser hamnade de också i final och det blev två välförtjänta guld för grabbarna. För Adam var det första gången på SM i år och även han kan nu lägga till en medalj i bagaget! Totalt 3 guld, 1 silver och 1 brons på SM 2017. Stort grattis till alla tre!

Herrar -62kg – Brons till Adam
Herrar -77kg – Guld till Fredrik
Herrar -85kg – Guld till William och silver till Fredrik
Herrar – 94kg – Guld till William 

 
”Adam gjorde ett fantastiskt bra SM med tuff semifinal mot rutinerade Cleas Gååse där det tyvärr blev en förlust med 6-10. Bronsmatch mot Edvin Hägglund från Örnsköldsvik där det blev en fin vinst på fullt hus 50-0 och SM brons. Adam är bara 16 år och är en av våra fighters som kan utvecklas till landslagsnivå”
Jocke Vistam, Juniorlandslags Coach 

 
”Det är klart att jag är stolt över William och Fredriks prestationer, men ännu stoltare är jag att de båda är ödmjuka, roliga och att de visar respekt mot varandra och deras motståndare. Det visade de tydligt i tv soffan. Grabbana är sanna ambassadörer för Ju-jutsun”
Michael Kuntz, Förbundskapten