Första februari är här och idag kör vi ingång självförsvarsträningen. Vår ordförande Ingemar Sköld (9 dan) och Carlos Romero (6 dan och grundare av Jigo Ryu) kommer att instruera tillsammans på detta pass. Vi har haft en stor efterfrågan på ett pass som detta och är nu glada att kunna erbjuda det i vårt schema på onsdagar 19.45-21.15. Passet kommer att fokusera på realistiska rörelsemönster och tekniker för att öka dina chanser vid ett eventuellt överfall. Vi tränar inga höga sparkar eller orealistiska tekniker utan fokuserar på att lära ut ett beteende och göra dig tuffare och modigare. Vi välkomnar nya medlemmar, du som tränat ju-jutsu hos oss tidigare, föräldrar till barn & ungdomar på klubben som vill röra på dig och samtidigt lära dig något du kan ha stor nytta av.

Kursen startar idag och håller på fram till sista maj. För våra vuxna medlemmar med silver och guldkort så ingår passet i ert utbud. För dig som har bronskortet eller som bara vill köra detta pass så kostar det 1000kr för hela terminen. Kom till oss i receptionen innan passet så hjälper vi dig!

Välkomna!