Nu är den nya hemsidan live och vi hoppas du har hittat hit. Vi har designat om allt och gett sidan nya funktioner. Ge oss gärna din feedback i det nya kommentar systemet från Disqus.

Hemsidan behövde en uppdatering och nu är den nya responsiva designen på plats och alla sidor har fått sig en ansiktlyftning. Vi har en hel del arbete kvar och en sida och bild på våra instruktörer mm ska läggas till men annars är det mesta på plats.

Schemat hämtas nu ifrån vårt central inpasseringssystem så du alltid kan se vilka pass som är och vem som instruerar (med reservation för ändringar). Du kan även logga in på din profil för att se vilka uppgifter vi har på dig.

Vi förbättrar även våra uppdateringar på våra sociala medier ännu mer och har gett Gabbi Waldenström som arbetar i receptionen ett utökat arbetsområde att även sköta våra sociala medier, hemsida, interna TV system mm. En längre nyhet om Gabbis roll kommer i nästa vecka. Kolla in vårt nya snygga Instagram flöde längst ned på första sidan.

Så vad tycker du om den nya sidan?, kommentera här under.