Bara under det senaste året har det skett ett flertal dödsskjutningar på Stockholms gator. Även andra typer av våld förekommer på våra gator. Tävlingen Submit är en manifestation mot gatuvåld som arrangeras av Rinkeby Jiu-Jitsu tillsammans med Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning, Stockholm stad.

Våra fighters stod för mycket bra matcher och det var väldigt nära att det blev fler medaljer.

James hade legat förkyld i två veckor men det hindrade inte honom från att tekniskt brotta sig till en final. Den förlorade han tyvärr på en minuspoäng då han drog guard (vilket ger minus i ADCC regler i finaler). Tävlingen hade även pris för snabbaste submission och den plockade James hem med ett fotlås på 16 sek!

Ralf gick en superfight mot Fernando Gonzales som slutade oavgjort efter 15 minuters tuff brottning. Ralf hade flera bra svepförsök och Fernando bra passeringsförsök under matchen men inga poäng delades ut och matchen slutade oavgjort.

Dagens insats stod dock JP för då han besegrade mycket meriterat motstånd i Diego Gonzales och i matchen mot rutinerade Hannes Åström låg JP under men med 1 sekunds marginal fick han in sin patenterade giljotin.

Tävlade gjorde även Johanna Sand, Jenny Lundberg, Signe Fredriksson, William Borgström, Johan Hellberg och alla gjorde stabila insatser men inga medaljer den här gången.

Resultat finns på Smoothcomp