Nordic Ju Jutsu Cup och Nordic BJJ Open börjar närma sig med stormsteg och vi behöver våra medlemmars och föräldrars hjälp för att göra en riktigt grym tävling! Klicka läs mer för att se våra arbetsområden.

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i detta formulär eller skriva upp dig på den fysiska listan som finns i receptionen. Tävling är NU i helgen 8 och 9 oktober!

LÖRDAG:
Arbetsuppgift: entré

Du tar betalt av publik och släpper igenom tävlande och stämplar personers händer. Vi har ett bord som tar betalt med kort och ett med kontant.

Arbetsuppgift: café
Du säljer kaffe och kakor i vårt café i Skuruhallen och ser till att det finns drickor och ätbart på plats i samarbete med receptionen. Du kommer också att ta betalt för tshirtförsäljningen.

Arbetsuppgift: värd
Du håller ordning i tävlingshallen och på klubben. Byter ut soppåsar, plockar upp tydligt skräp och pant, ersätter toalettpapper och tvål på toaletter, och håller koll uppe på skolan i rundor så att sovsalarna ser okej ut och att dörren in dit är stängd.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 16.39.51

SÖNDAG:
Arbetsuppgift: sekretariat
Extra: Du får lunch och fika under dagen
Ett heldagsarbete där du sitter vid ett bord på sidan av tävlingsmattan och i samarbete med domaren för poängen för matchen som pågår. Du sitter i lag av två men det är bra om du har bra fokus och kan sitta still längre tid. Du har koll på tiden och poängställningen. Under söndagen så är det tävling endast i BJJ och bara för vuxna i viktklasser och öppna klasser.

Arbetsuppgift: entré
Du tar betalt av publik och släpper igenom tävlande och stämplar personers händer. Vi har ett bord som tar betalt med kort och ett med kontant.

Arbetsuppgift: café
Du säljer kaffe och kakor i vårt café i Skuruhallen och ser till att det finns drickor och ätbart på plats i samarbete med receptionen. Du kommer också att ta betalt för tshirtförsäljningen.

Arbetsuppgift: värd
Du håller ordning i tävlingshallen och på klubben. Byter ut soppåsar, plockar upp tydligt skräp och pant, ersätter toalettpapper och tvål på toaletter, och håller koll uppe på skolan i rundor så att sovsalarna ser okej ut och att dörren in dit är stängd.

Arbetsuppgift: prisutdelning
Du ser till att de tävlande kommer upp på prispallen och får sina medaljer samt blir fotograferade. Du som arbetar här behöver vara serviceminded och kunna peka med hela handen för att denna station ska flyta på så bra som möjligt. Du kommer att ha en iPad och få information där vilka som tagit vilket pris.

Arbetsuppgift: Trafikledare/P-vakt
Du kommer få hjälpa bilister att hitta någonstans att parkera på och det är ditt jobb att se till att ambulanser kommer kunna ta sig smidigt till arenan om det skulle behövas. Du vinkar bilarna upp på skolgården och om det skulle ta slut parkeringsplatser hänvisar till Ektorp Centrum.

Arbetsuppgift: efterarbete

Vi hjälps åt med att bära undan mattor, riva sekretariat, städa undan efter tävlingen och se till att allt hamnar rätt. Vi behöver hjälp av dig som är stark men också av dig som är bra på att organisera.

Nu hjälps vi alla åt att göra våran höst tävling till den bästa!