Imorgon torsdag arrangeras Tjejkampen på Le Bon Palais och vi har tre av våra duktiga tjejer som går match. My Persson, regerande svensk mästarinna i shootfighting, Isabelle Vistam, JVM 1:a och VM 5:a och Anna Astvik, 2:a i shootfighting SM går matcher! Kom och heja på våra tjejer!

Galan arrangeras av Budo&Kampsportsförbundet och består av tjejmatcher i olika idrotter. På plats finns även många tjejprofiler inom svensk kampsport, bland andra världsmästaren i kickboxning Caroline Ek (även 2:a i mästarnas mästare på SVT) som håller en föreläsning och sommaren instruktör i thaiboxning Sofia Olofsson finns på plats.

Galan startar med föreläsningen klockan 17.30. Matcherna beräknas starta 19.00.

My möter VM 2:a Jill Holmström i en amatör MMA match.
my_shootfighting

Isabelle möter danska landslagsfightern Rebekka Dahl i en ju-jutsu match.
isabelle_landslag

Vi hoppas få se så många medlemmar som möjligt med klubb t-shirten på i publiken!

Anna Astvik går match i shootfighting mot kickboxaren Camilla Rivarola
Anna_Astvik

Läs mer här.

Galan livestreamas även om du inte har möjlighet att vara på plats.