Här fins alla tider för crew som ska jobba under Nordic Friends Open

Här kommer tiderna:

Fredag 17.30:
Samling utanför dojon för alla som ska hjälpa till med att lasta in mattor mm. Sen åker vi till Friends (du löser själv transport). Om du bor nära Friends kan du åka direkt dit till 18.30 vid Friends (Gate 3 vid lastbilarna)

Lördag 08.00:
Samling på arenan, (ingång gate 3) för alla som ska sitta i sekretariat, invägningen, entré, prisutdelning, filmare och ledningsgrupp. När du kommer så väntar du tills vi säger till när det är dags att anmäla sig hos Jenny Lindberg för att få kläder samt lunchbiljett.

09.00 Genomgång och utbildning för alla som ska sitta i sekretariatet
10.30 Tävlingen startar

Söndag 18.00
Samling på arenan för att lasta in alla mattor mm och sen åka tillbaka till klubben och lasta in allt på klubben igen. (du löser själv transporten)

Klädsel:
VIKTIGT! Du måste ha på dig ett par svarta byxor och helst mörka skor! Du kommer få låna en vit skjorta av oss. Om man vil ha en vit t-shirt under skjortan går det bra. Ungdomar som filmar har på sig Nacka Dojo klubboverallen.

Lottningen och schemat finns nu här:

Nu kör vi!
Ricard Carneborn (huvudansvarig): 0705-75 99 52
Jenny Lindberg (koordinator för crew: 070-698 52 52

Ring om du har frågor men inte förrens du läst allt detta och själv sökt information. Google is your friend 😉