Snart är det dags för oss att flytta vårt tävlingskoncept till mäktiga Friends Arena och vi behöver din hjälp för att arrangera tävlingen. I denna nyhet finns mera information för dig som ska hjälpa till.

Vi har fått möjligheten att arrangera en helt unik tävling inne på Friends Arena i samband med Fitnessgalan men för detta behövs det massor av crew.

Friends_Panorama

Här kommer information till dig som redan skrivit upp dig eller som ska göra det.

Följande gäller för dig som ska hjälpa till på fredagkvällen eller på söndagen efter tävlingen.

1. Kom till klubben klockan 18.00 och hjälp till att lasta in mattor mm i lastbilen. Du löser din egen transport till Friends med någon av de som har bil på plats.
2. Bor du så att det blir en stor omväg för dig att först åka till klubben så kan du meddela oss att du åker direkt till Friends och hjälper till att lasta ur.
3. Vi arbetar i anvisade arbetslag tills allt är helt klart så att vi bara kan trycka på knappen på lördagmorgon. Är man klar med sin station så hjälper man de andra. Ingen går hem innan vi meddelar att det är klart.
4. På söndagen klockan 18.00 samlas vi inne på Friends och plockar ihop allt igen och åker tillbaka till klubben och lastar ur. Du löser din egen transport fram och tillbaka mellan Friends och klubben.

Sekretariat
Att sitta i sekretariatet innebär att du poängsätter matcher och håller koll på tiden via Smoothcomp systemet. Tidigare erfarenhet är ett plus men du som vill göra detta lär dig på den utbildning vi har nu på torsdag den 21 april med start 18.00. Träningen denna kväll kommer att vara en möjlighet att få gå matcher så sekretariatet får öva.

Prisutdelningen
Vi behöver ha 2-3 personer till som ansvarar för att prisutdelningen flyter på utan stopp. Skriv upp dig på listan för detta

Invägningen
Vi behöver ha minst 2 personer till som sköter invägningsstationen och kontrollerar dräkter. Ett krav är att du kan vara med på utbildningen på torsdag klockan 18.00 och kan arbeta hela dagen på Friends.

Om du inte har anmält dig så kan du göra det nu via detta formulär. Vi behöver framförallt hjälp i sekretariaten.

Detta kommer bli superhäftigt och vi hoppas att alla är laddade. Vi har även 46 anmälda vuxna fighters!