I helgen gick Rome BJJ Open och European No-Gi championships av stapeln och vi hade hade en fantastisk helg med 6 guld och flera silver och brons.

 

 

 

 

Romegänget

Teamet på plats!


Här kommer resultaten från helgen:

Rome BJJ Open

James förlorade sin första match, fastnade i en strypning.

James_NoGi_2016

Ali vann tre matcher i herrarnas master lila bälte -70kg och vann guld och hela arenans hjärtan. Ali är oftast äldre än alla sina motståndare men tuffast av alla och med sin fina teknik och ödmjuka stil är han ett föredöme på och av mattan för oss alla.

Ali_RomeOpen_2016

Ulrika: Gjorde en bra match där hon jobbade från halvguard men förlorade första matchen i sin viktklass adult -64kg lilabälte, vilket var semi och hon fick brons. När hon sedan tävlade i öppna förlorade hon tyvärr i första.

Ulrika Isaksson

Mike: Fick ingen match i sin viktklass då motståndaren drog sig ur och fick då ett guld på WO. När Mike sedan tävlande i öppna var dem tre tävlande, Mike vann en match men förlorade finalen och tog silver.

MikeRom

Johanna hade en final och vann efter kast och passering och tog guld! Hon hoppade över öppna för att satsa på nogin dagen efter.

Johanna Rome Open 2016

Elina: Gick tre matcher, vann en på en snabb triangel och nästa på stryp från ryggen. I finalen förlorade hon på poäng. I öppna mötte Elina en stor tjej i första matchen och lyckades få några försök på avslut men blev sedan passerad och åkte på en americana.

Elina podium Rome Open

 

Nogi EM

James förlorade sin första match då han blev lite för passiv.

Ralf förlorade första matchen på domarbeslut. Vann sedan första i öppna men förlorade nästa mot vinnaren på d’Arce choke. Ralf tog brons i sin klass i nogin då han vann på wo innan sin förlust!

Ralf

Johanna vann guld efter två matcher mot samma tjej, vilket grymt jobb av Johanna! I öppna tog Johanna silver efter en vinst på WO, en poängvinst och fastnade i ett axellås efter att ha legat före i poäng i finalen.

Johanna_NoGi_2016

Johanna_Elina_Open_NoGI2016

Både Johanna och Elina på pallen och det var så nära att de vann sina semifinaler och kunde stängt öppna.

Elina tog guld efter tre matcher, ett stryp från rygg, en poängvinst och en armbar i finalen. I öppna vann hon kvartsfinalen på en fördel men förlorade semin på armbar.

ElinaRom

Ulrika vann silver efter två vinster och en förlust i sin klass! Höll på att vända finalen också men tiden räckte inte riktigt till. I öppna förlorade hon första matchen efter att ha segat sig ut en triangel motståndaren kopplat, tog sig sedan ut och fick topposition men lyckades inte få poängen att vinna.

Ulrika podium NoGi 2016

Mike: Förlorade sin första match som var finalen, får med sig ett silver. I öppna vann han två matcher och fick revansch från sin viktklass men förlorade sedan finalen och får silver igen. Bra helg av Mike!!

Tony: Tar guld efter en final där han ströp från ryggen efter att ha plockat bra poäng! Kunde tyvärr inte tävla i öppna då han sträckte sig under matchen. Detta var tredje raka guldet för Tony på European Open!!

TonyRome

Dennis vann första matchen, förlorade i andra och slutar med ett brons i herrarnas lila bälte master 1.

Dennis NoGi 2016