I lördags arrangerades Kampsportsgalan på Berns i Stockholm. Vi var nominerade i flest kategorier av alla klubbar och även som bästa klubb. William Seth Wemzel vann priset för årets genombrott för sitt fantastiska 2015 med ett VM brons som 18 åring.

Vi var nominerade i flertalet kategorier och bara det ska vi vara stolta över att våra idrottare och vår verksamhet fått sånt genomslag. När kvällen var slut hade William Seth-Wenzel vunnit priset för årets genombrott!

Stort grattis William!

Sedan det fantastiska förra året har William fortsatt plocka medaljer och han har hunnit med att vinna 2 guld på SM i Piteå samt guld på Kodokan Open i Tyskland. Nu i helgen tog han en bronsmedalj från U21 VM i Spanien att hänga till samlingen medaljer hemma. Nu laddar och övriga SJJ fighters för Paris Open, European Cup och senare i år går senior VM i Polen.

Vi hade ju väldigt många utövare nominerade och alla förtjänade verkligen priset men den här gången blev det inget mer än Williams pris. Priset för årets klubb kändes inom räckhåll med tanke på vårt fantastiska 2015 men det priset gick till Föreningen Göteborgs Historiska.

 

Tack till juryn och Budokampsportsförbundet för en proffsig gala och för våra nomineringar. We will be back! 🙂