Ralf är svensk mästare och Johanna Sand tar silvret i sin klass! Klicka läs mer för hur det gick för alla tävlanden.

Julius Sonerud 
(-87,9 kg) var först ut och mötte Johannes Lundström i första matchen och fick klappa på en heelhook.
Elina Moestam (-60 kg) mötte Gabriella Ringblom och hade chans på poäng mot slutet av matchen men var för sent ute. Matchen gick till övertid och efter att ha stått upp och brottats ett tag fångades hon i en stående guilliotine.
Johanna Sand (+60 kg) vann kvartsfinalen efter kast och americana. I semin dominerade hon och avslutade med ett rakt fotlås. I finalen mötte Johanna Sophia Nordenö och gjorde en grymt bra match men fastnade tillslut i ett axellås från 50/50. Silver!
Michael Alpäng (-76,9 kg) gjorde också en grymt bra match mot en duktig motståndare och hade ett bra triangelförsök men blev upplyft och tappade det. Fick klappa på en armtriangel.
Ralf Carneborn (-76,9 kg)vann fem matcher för att ta guldet! Mycket starkt och metodiskt jobbat då han också sprang och coachade de andra så mycket han kunde. Stort grattis!
Mike Tajik (+99 kg) mötte ett brunbälte i sin kvartsfinal och jobbade bra från sin stängda guard men hans motståndare var stark och tålmodig och fick till slut passeringen och vinsten.

En riktigt bra tävling och kul att se våra tävlanden utmana sig själva i olika regelsystem! Nu tränar vi ännu hårdare och siktar på nya tävlingar.