Idag har vi mailat hela föreningen med lite information om julfest, möjlighet att köpa mattor mm. Läs mer här.

 

 

Här kommer lite information från oss om kommande datum i slutet på året.

Lördag den 5 december är det KM
Vi arrangerar klubbmästerskap denna lördag och följande klasser finns:

Barn & ungdomar (9-14 år):
– Brasiliansk Jiu-Jitsu
– Sport Ju-Jutsu

Vi kommer att göra bra klasser utifrån vikt, ålder och erfarenhet när alla anmälningar har kommit in. Sista anmälningsdag är torsdag den 3 december 23:59. Efter detta klockslag kan du inte vara med.

Anmäl dig här genom att först logga in via ditt konto på smoothcomp.com och sedan surfa till följande länk:
http://smoothcomp.com/event/5

Vuxna:
– Grappling (de som kör BJJ och SW tävlar i en klass under benämningen grappling). Vitbältesregler i BJJ gäller och det är inte tillåtet att hålla i dräkten om du möter någon som kör med dräkt.

Vi kommer att göra bra klasser utifrån vikt, ålder och erfarenhet när alla anmälningar har kommit in. Sista anmälningsdag är torsdag den 3 december 23:59. Efter detta klockslag kan du inte vara med.

Anmäl dig här genom att först logga in via ditt konto på smoothcomp.com och sedan surfa till följande länk:
http://smoothcomp.com/event/4

 

JULFEST 5 december

julfest

På kvällen efter KM är det julfest på The Liffey i gamla stan. Julfesten är för ALLA klubbens medlemmar som har fyllt 18 år och deras respektive och vi hoppas verkligen att alla som har möjlighet kommer och avslutar året tillsammans. Det kommer att finnas god mat och dryck att beställa i baren och vi startar 19.00.

Anmäl dig här så vi har en aning om hur många som kommer:
Anmälan Julfesten

GRADERINGAR 19 dec
Lördag den 19:e december kommer vi att ha graderingar för alla barn & ungdomar i BJJ och Sport JJ. Vi hade ett annat datum tidigare men pga av leveransen av våra nya mattor (se nedan) så måste vi flytta på graderingen. Anmälan till graderingar i Sport JJ görs av din instruktör till vår graderingskommité. Du måste alltså fråga din instruktör på passen om du ska vara på plats för att testa till en ny grad. I BJJ använder vi oss av streckgraderingar och det innebär att om du ha tränat regelbundet under terminen så uppfyller du kraven för ett nytt streck och ska vara på plats på graderingen för att träna och visa upp det du tränat på.

NYA MATTOR I HELA HUSET
Våra fantastiska mattor har tyvärr spruckit på vissa delar och vi har under en längre förhandlat om en reklamation som nu är klar och vi kommer att få nya mattor i hela huset :). Den nya mattan kommer att vara ännu bättre och ytskiktet kommer att vara lite snabbare och ha bättre hållbarhet.

Vi kommer att sälja vår befintliga matta till otroliga priser! De bitar vi kommer att sälja är det inga fel på alls och de är inköpta i mars 2013. Du kan köpa en rulle eller fler och varje rulle är 20 meter x 1,67 (33,4 kvm) och de är enkla att skära i så du kan anpassa den för din yta. Perfekt att ha matta i garaget eller på jobbet mm. Om du som tränar på en annan klubb läser detta och vill ha Dollamur matta på klubben så är det här världens möjlighet.

Priser:
1 rulle (33,4 kvm)= 8000 kr
2 rullar= 14000 kr
3 rullar= 20000

Detta är ca 240 kr per kvm vilket är 1/4 av priset…

Kontakta Ricard Carneborn via mail info@nackadojo.com eller via telefon 0705759952 för att boka matta.

NÄSTA TERMIN STARTAR VECKA 3
Vårterminen startar måndag den 18 januari på fullt schema. Vi kommer att ha mycket öppet under jul och nyår men inga instruktörsledda pass efter den 20 december fram till den 18 januari.

Vi stänger dojon på följande datum:

23/12 Halvdag, öppet till 15:00
​24-26/12 Stängt
​​31/12-1/1 Stängt
​5/1 Halvdag, öppet till 15:00
​6/1 Stängt

Jag hoppas vi ses på KM och julfesten den 5 december!

Mvh Ricard Carneborn med personal
www.nackadojo.com