På lördag 12/9 händer det saker både hos oss på klubben och hos våra kompisar i Jönköping. Klicka läs mer för att se detaljer!

På Nacka Dojo:
Under sparringpasset 10:15 kommer matchträning med domare att arrangeras för BJJ/NoGi och Sport Ju Jutsu. Du kan vara med oavsett erfarenhet, vi tränar för att öva oss på tävlingsmomenten. Anmäl dig i receptionen (teammedlemmar har fått en kallelse via mail att svara på). Ansvariga instruktörer är Johan Eriksson och Radovan Raicevic.

I Jönköping:
JJK Samurai har bjudit in till ett gratis sparringläger för BJJ/Ne Waza där Sport Ju Jutsuns Ne Wazalandslag kommer vara och sparras. Det kommer finnas två pass, 11:00-12:30 samt 14:30-16:30. Du anmäler dig här via deras facebookevent och får sedan själv ta dig till och från. Hör i facebookeventet för samåkning.