Styrelsen för klubben har idag beslutat att skänka 10 000 kr till en insamling för att hjälpa flyktingar på medelhavet. Vi klarar inte av att bara sitta och titta på utan försöker med detta hjälpa med det vi kan samt uppmanar alla kampsportsklubbar och kampsportare att också hjälpa till. Klicka på läs mer.

Styrelsen för klubben har idag beslutat att skänka 10 000 kr till en insamling för att hjälpa flyktingar på medelhavet. Vi klarar inte av att bara sitta och titta på utan försöker med detta hjälpa med det vi kan samt uppmanar alla kampsportsklubbar och kampsportare att också hjälpa till.

Nacka Dojo IF har valt att skänka 10 000 kr till en privat initiativ som heter www.vigorvadvikan.com där initiativtagarna samlar ihop kläder, skor som de transporterar ned till Lesbos. De tar även emot pengar för att kunna köpa saker på plats på ön Lesbos där just nu 13 000 flyktingar finns.

 

10000

 

 

Du kan också hjälpa till på följande sätt:
1. Skänk pengar! Läs hur och var på deras hemsida
2. Skänk skor, hygienartiklar, blöjor, barnkläder och sovsäckar
3. Bli volontär och hjälp till i samband med uppsamlingen

Här kan du läsa var du kan lämna dina saker.

Vi informerar inte om detta för att få uppmärksamhet men tror på att om fler visar att de hjälper till så får det människor i deras närhet att också visa medmänsklighet och solidaritet och hjälpa med det de kan. Alla kan göra något. Dela gärna detta så fler tankar väcks.

Mvh Styrelsen för Nacka Dojo