I söndags hade vi 6 fighters i Eskilstuna för att tävla på grapplingtävlingen SUB016. Klicka läs mer för att se resultaten.

SUB016#7 är en tävling med SGL-regler (inga poäng, matchen avgörs på avklapp, annars döms de oavgjorda) där varje match är 4 minuter lång men finalerna har dubbel tid.

Mika Brorsson tävlade i nybörjare -65kg och hade en motståndare. De tävlade i en final på 8 minuter som var en riktigt intensiv match men ingen av dem lyckades dra ut den andra. Deras match dömdes oavgjord men de fick gå en match till. Den andra gången kopplade Mika en triangel efter 3 minuter och fick guldmedaljen!

Dan Bergenholtz tävlade i fortsättning -70kg och hade två motståndare. Första matchen styrde han fint och tog ryggen två gånger utan att lyckas avsluta, så matchen slutade oavgjord. I andra matchen fastnade han i en triangel och fick klappa.

Dennis Asplund tävlade i fortsättning -76kg och gick många matcher där han hade toppositionen men lyckades inte avsluta någon utav dem. Hans fina matcher resulterade i en andra plats då han hade näst bäst resultat av alla i poolen!

Elina Moestam
tävlade i fortsättning -60kg och var direkt i final. Hon vann på armbar från stängd guard efter att ha blivit rullad från mount och fick guld.

Jenny Lundberg
tävlade i en öppen klass för alla tjejer i fortsättning +60kg och gjorde väldigt fina matcher men lyckades inte avsluta i sina matcher. Ingen medalj den här gången.

Johanna Sand 
tävlade i samma klass som Jenny men i en annan pool. Johanna tävlade utan dräkt för första gången och vann alla sina matcher på avslut och tog guldet! Stort grattis!

nd sub016

För att se bilderna som togs under tävlingen så klicka här.

Tack till Tony som var med och coachade!