Idag börjar terminen igen och vi välkomnar alla nya och gamla medlemmar tillbaka efter sommaren! Som ny (vuxen) medlem behöver du ett medlemskap innan du kommer igång. Här kan du läsa om vad som gäller för att komma hit och prova träna här!

Du som kommer som ny till klubben och vill prova vår verksamhet får en hel vecka på dig att prova våra pass. För din och klubbens säkerhet och effektivitets skull (och för att du ska få en så ärlig bild av vår verksamhet som möjligt) så gäller nu att du tecknar ett medlemskap i förväg. Du har fortfarande en hel vecka på dig att provträna, och skulle du inte vara nöjd har du full returrätt!

Du kan välja att teckna ett autogiroavtal eller köpa ett medlemskap på plats i vår reception. Om du tecknar ett autogiroavtal så betalar du avgiften för första månaden och fram till första dragningen från kontot plus medlemsavgiften på 100kr.

Alla nya medlemmar får med dessa rutiner direkt ett medlemskort att dra i inloggningsskärmen och det effektiviserar inpasseringen och du kan logga in dig utan frågor på våra pass under hela din provvecka.

Om du har några frågor gällande detta så tveka inte att kontakta vår reception.

Varmt välkommen till oss!