Nu är schemat för HT 2015 klart och du kan ladda ned det under länken schema/kalender. Höstens schema är ett fantastiskt schema med 46 träningspass per vecka och vi har öppet varje dag för egen träning! För endast 369 kr/månad kan du träna alla dagar i veckan i Sveriges i särklass största och finaste träningscenter för kampsport och styrka.

Höstens schema är ett fantastiskt schema med 46 träningspass per vecka och vi har öppet varje dag för egen träning! För endast 369 kr/månad kan du träna alla dagar i veckan i Sveriges i särklass största och finaste träningscenter för kampsport och styrka.

Till denna termin har vi gjort en lite större förändring och det är att vi har tvingats ta beslutet att inte längre erbjuda Sport Ju-Jutsu för nybörjare. Intresset har varit lite för lågt under en längre tid för att vi ska kunna erbjuda Sport JJ som en nybörjarkurs. Det har varit svårt för våra instruktörer att ha fighters från världseliten på mattan samtidigt med några få nybörjare. De som nu tränar Sport Ju-Jutsu som vuxna kommer att fortsätta träna på måndagar och onsdagar med Team Nacka och alla som har tränat sen tidigare kan vara med på denna träning! På barn & ungdomssidan är vår Sport JJ verksamhet stor och stark och det är härifrån som vi kommer att fostra nya tävlingsfighters som fortsätter upp i vuxengrupperna.

Övriga nyheter på schemat:

MÅNDAGAR:
– Team Nacka SJJ/BJJ får ytterligare en tid på måndagar 18.30-20.00
– BJJ träningen på måndagar heter nu BJJ teknik och har fokus på teknikträning. Efter passet är mattan öppen för fri sparring.

ONSDAGAR:
– MMA passet för nybörjare och fortsättare med 1-2 terminers träning flyttas till tisdagar (från torsdagar)
– HIIT träningen 08.00 flyttas till onsdagar (från torsdagar)

TORSDAGAR:
– Yogan på torsdagar får nu en tidigare tid! Startar nu 17.30 (istället för 20.15)
– Team Nacka jr thaiboxning har nu sin extra träning på torsdagar och får en bättre träningvecka (mån, tors, lör)
– Thaiboxningen på torsdagar delas upp som på tisdagen i en nybörjare och fortsättare grupp (för att träna med fortsättare ska du ha kört minst två terminer)

FREDAGAR:

– Fredagarnas sparringpass heter nu teknikdrillar+sparring och startar klockan 18.00 (istället för 17.30)

LÖRDAGAR:
– Lördagarnas sparring har samma upplägg som fredagen och startar nu 10.15 (istället för 10.30)

SÖNDAGAR:
– Team Nacka SJJ/BJJ träningen på söndagarna startar 11.30 (istället för 11.15)

 

På instruktörssidan har det skett några förändringar:
Ralf Carneborn kommer att instruera på måndagarnas Teampass tillsammans med Patrick Bolleboom. Ralf är också tillbaka på onsdagarna och håller SW passet tillsammans med David Gross.

– Waldo Zapata
 öppnar eget på söder i september och kommer tyvärr inte hinna med torsdagarna hos oss längre. Vi kommer dock att fortsätta vårt samarbete med Waldo och SPR-Athlete Factory och våra MMA fighters som tävlingssatsar kommer att ha möjlighet att fortsätta träna för Waldo, mer om detta i en kommande nyhet.

Joakim Stenberg kommer tyvärr inte hinna instruera thaiboxning på klubben längre då han har fått en förändrad arbetssituation. Stort tack till Jocke för alla år du hjälpt oss att bygga upp vår thaiboxning. Vi kommer dock att se Jocke i huset då han fortfarande kommer att träna grappling med oss.

Simon Sköld är tillbaka och instruerar Box/Thai/Fys på tisdag lunch 12.00

Vi ser fram emot en spännande termin som startar nu på måndag den 17:e augusti.

Ladda ned schemat här.