Peter Lööf från Slagskeppet kommer tisdagen 9/6 och föreläser om att tävla i thaiboxning 16:45-18:15. Tillfället är både för våra juniorer och för vuxna! Kom ombytt då det kommer vara både teori och praktik! Klicka läs mer för mer information.

Under våren drog vi igång en avancerad träningsgrupp för thaiboxning för juniorer. Som en naturlig fortsättning på den satsningen har vi bjudit in en av Sveriges absolut mest meritierade tränare inom thaiboxning, Peter Lööf med hemvist på Slagskeppet, där många elitboxare fostrats genom åren. Peter kommer för att prata om hur man börjar tävla i thaiboxning oavsett junior eller senior; vad det innebär att gå matcher i diplom- och X-klasser där de flesta börjar sin tävlingsbana, hur man förbereder sig, regelverken, utrustning… allt runt själva tävlingsmomentet.

Är du medlem hos oss, oavsett junior eller senior, och vill börja tävla eller kanske redan tävlar är du välkommen för ett par timmars inspiration. Vi håller till på matta 2 där det blir både teori och praktik, så kom ombytt. Vi börjar 16.45.