Nu är sommarträningen igång och nya nybörjare är varmt välkomna för att träna vår kampsport under hela sommarperioden! Klubben växer så det knakar, vilket gör att vi tagit ett beslut om våra rutiner kring provträning som vuxen. Klicka läs mer för att se de nya villkoren.

Du som kommer som ny till klubben och vill prova vår verksamhet får en hel vecka på dig att prova våra pass. För din och klubbens säkerhet och effektivitets skull (och för att du ska få en så ärlig bild av vår verksamhet som möjligt) så gäller nu att du tecknar ett medlemskap i förväg. Du har fortfarande en hel vecka på dig att provträna, och skulle du inte vara nöjd har du full returrätt!

Du kan välja att teckna ett autogiroavtal (nu under sommaren har vi ett erbjudande där du tränar hela sommaren gratis när du tecknar ett årsmedlemskap! Läs mera här) eller köpa ett sommarkort för 770kr som gäller till 9e augusti. Om du tecknar ett autogiroavtal så betalar du första månadens avgift (369kr) plus medlemsavgiften på 100kr. Om du väljer att teckna ett sommarkort så betalar du 770kr plus medlemsavgiften på 100kr.

Alla nya medlemmar får med dessa rutiner direkt ett medlemskort att dra i inloggningsskärmen och det effektiviserar inpasseringen och du kan logga in dig utan frågor på våra pass under hela din provvecka

Om du har några frågor gällande detta så tveka inte att kontakta vår reception.

Varmt välkommen till oss!