I helgen hade vi tre tävlanden som tävlade i både Gi och NoGi i NAGA London, Elvin och Jonathan gick shootmatcher och Hermes tävlade i Abu Dhabis World Pro.

Klicka läs mer för att se bilder och läsa om vad som hände!

 

 

 


NAGA London
marlon gi

marlon nogi2

Marlon Tajik
Marlon tävlade både med Gi och utan och vann guld i båda tävlingarna! Fyra matcher och fyra armbars senare kan Marlon ta med sig två snygga bälten hem eftersom att han tävlade på expert-nivå. Stort grattis Marlon!

 

mike silver
Mike Tajik
Mike tävlade i NoGi och förlorade första matchen på poäng men vann nästa på Kimura och tog ett silver. Grymt jobbat Mike!

 

Ralf NAGA
Ralf Carneborn
Ralf förlorade med 1p mot Max Campos i NoGi på NAGA. I gi-tävlingen tog Ralf silver efter en förlust och en vinst.

 

Shootfighting i Helsingborg
shootgäng
Elvin Hoxha och Jonathan Ring
I helgen blev det tyvärr förlust för båda våra utsända på Fenix Rising shootfightingtävling. Elvin fastnade i en armbar och Jonathan förlorade på poäng. Elvin utmanar och tävlar även inom BJJ och tränar alla sporter vi erbjuder på klubben för att kunna bli så bra som möjligt, och Jonte kom precis hem från att ha spenderat tre månader på träningsläger i Filippinerna och har utvecklats enormt under tiden. Vi ser fram emot nästa gång dessa hårt tränande killar går in i buren!

 

Abu Dhabi World Pro Jiu Jitsu Championship
hermes bild
Hermes Pantazidis

Hermes vann sina första två matcher på WO då tävlingen blev försenad med flera timmar. Han vann sedan den första matchen han gick på armbar och förlorade nästa match på poäng. Hermes kommer hem full av ny inspiration och är taggad på att fortsätta träna och utvecklas.

Det var helgens tävlingar runt om i världen. Glöm inte att följa oss på Facebook, Instagram och Twitter för att få senaste uppdateringarna kring vad som händer på klubben och vad vi gör på andra ställen. Grymt jobbat alla tävlanden, vi är grymt stolta över er!